Yerli araç Togg ikinci el pazarına getirildi! Yoğun ilgiyle karşılandı

Yerli ve milli aracımız Togg T10X, Van'da sahibi tarafından 2. el pazarına getirildi. Arabayı pazarda gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Öyle ki Togg'un sahibinden araç hakkında bilgi dahi alanlar oldu.

Van'ı Tuşba ilçesinde kurulan ikinci el araba pazarına sahibi tarafından Togg getirildi. Yüzlerce arabanın görücüye çıktığı pazarda Togg hemen dikkat çekti.

Yerli araç Togg ikinci el pazarına getirildi! Yoğun ilgiyle karşılandı - Resim : 1

Alana gelen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan Togg'un, sahibi İsa Özçoban oto pazarına arabayı tanıtmak için getirdiğini belirtti. İnsanlar arabayla bol bol fotoğraf çektirdi, sahibinden de nasıl kullanılacağını öğrendi.

Yerli araç Togg ikinci el pazarına getirildi! Yoğun ilgiyle karşılandı - Resim : 2

"İLGİ ÇOK YOĞUN"

İHA muhabirine konuşan İsa Özçoban, geçtiğimiz hafta Togg’u teslim aldığını belirtti. Aracın çok başarılı olduğunu ifade eden Özçoban, “Konfor ve yakıt açısından beklediğimizden çok daha fazlası olmuş. Arkadaşım aracı açık oto pazarına getirip tanıtım yapmamı istedi. Satış için değil, yerli aracımızın tanıtımı için geldik. İlgi çok yoğun oldu.

Yerli araç Togg ikinci el pazarına getirildi! Yoğun ilgiyle karşılandı - Resim : 3

Özellikle yakıtını ve menzilini merak ediyorlar. Fiyatını soranlar da oldu ama aracı satmıyoruz. Aracı tavsiye ederim, baya güzel. Alan herkese hayırlı olsun” dedi.

Yerli araç Togg ikinci el pazarına getirildi! Yoğun ilgiyle karşılandı - Resim : 4

Yerli aracı açık oto pazarında ilk kez gördüklerini ifade eden vatandaşlar ise bunun gurur verici olduğunu söyledi. Vatandaşlar, yerli otomobili daha fazla yolda görmeyi arzuladıklarını kaydetti.

Japon bilim insanlarından 'Kapadokya' uyarısı Cezaevinden izinli çıktı, 4 gün sonra eşini öldürdü Ünye'de sahte hemşire alarmı Depremden kaçtılar istilaya uğradılar