Tekirdağ'da mide bulandıran olay! 41 yaşındaki baba 23 yaşındaki kızına cinsel saldırıda bulundu

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde meydana gelen bir olay bu kadarına da pes artık dedirtti. 23 yaşındaki kadın, kocası ile tartışınca baba evine sığındı. Bir süre sonra kızıyla alkol alan 41 yaşındaki baba akşam saatlerinde iddiaya göre kızının yatağına girip cinsel istismarda bulundu. Olayın ardından sapık baba tutuklandı.

Tekirdağ'da mide bulandıran olay! 41 yaşındaki baba 23 yaşındaki kızına cinsel saldırıda bulundu

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yaşayan ve eşinden ayrılan 23 yaşındaki G.K., bir süre annesinin yanında kaldı.

G.K., yaklaşık 2 ay önce 3 yaşındaki kızıyla birlikte annesinden ayrı ve yalnız yaşayan babası Serkan K.'nin yanına taşındı.

Tekirdağ'da mide bulandıran olay! 41 yaşındaki baba 23 yaşındaki kızına cinsel saldırıda bulundu - Resim : 1

SARHOŞ ALIP KIZININ YATAĞINA GİRDİ
İddiaya göre, bir gece birlikte alkol alan baba-kız, evde ayrı odalarda uyudu.

Gece yarısı kızının yatağına giren Serkan K., cinsel saldırıda bulundu.

Sabah evden ayrılan G.K., İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek babasından şikayetçi oldu.

G.K., ifadesinde, gece 1 kadeh alkol aldıktan sonra uyuduğunu, sabah kalktığında babasının yanında yattığını belirterek, “Bana cinsel saldırıda bulunan babamdan şikayetçiyim.” dedi.

Şikayet üzerine gözaltına alınan ve yaralama, hırsızlık, tehdit gibi suçlardan kaydı bulunan 41 yaşındaki hurdacı Serkan K., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Tekirdağ'da mide bulandıran olay! 41 yaşındaki baba 23 yaşındaki kızına cinsel saldırıda bulundu - Resim : 2

Eşi ile uzun zamandır ayrı yaşadığını anlatan Serkan K., yaklaşık 2 ay önce eşiyle ailevi problemler yaşayan kızının yanına gelerek evinde kalmaya başladığını söyledi.

İDDİALARI YALANLADI
Olay gecesi kızı ile birlikte bir miktar alkol aldıklarını söyleyen Serkan K., “Gecenin sonunda ben sürekli yatmakta olduğum kendi odama geçtim ve uyudum. Kızım ve torunum evimizin salonunda yatmaktadırlar. Ben sabah saatlerinde kapı sesi duymam üzerine uyandım ve camdan baktığımda kızımın gitmekte olduğunu görünce kendisine seslenerek nereye gitmekte olduğunu sordum. Kızım da 'anneme gidiyorum' diyerek oradan uzaklaştı.

Tekirdağ
İki merhabaya 500 bin TL'lik oldu! Bir anda bastıran yağmur hayatı felç etti Komşu dehşet saçtı Sular çekilince çöp kokusu kenti kapladı