ATM'den para çekenler gözlerine inanamadı, devreye kaymakam girdi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki bir ATM vatandaşlara yırtık ve mürekkep boyalı banknotlar verince vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı. Çektikleri paraları geri yatıramayan vatandaşlar çareyi Kaymakam Kenan Aktaş'ı aramakta buldu. Olay yerine gelen Kaymakam Aktaş, bankanın müdür ile iletişime geçince vatandaşların mağduriyeti giderildi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir bankaya ait ATM'den para çeken vatandaşlar, yırtık ve mürekkep boyası kaplı banknotlarla karşılaşınca vakit kaybetmeden kaymakamı aradı. Olay yerine gelen Kaymakam Kenan Aktaş, vatandaşların mağduriyetlerin giderilmesini sağladı.

ATM'den para çekenler gözlerine inanamadı, devreye kaymakam girdi - Resim : 1

PARAYI GÖRÜNCE GÖZLERİNE İNANAMADI
Olay, gece saatlerinde Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yaşandı. Bir bankaya ait ATM'den para çeken vatandaşlar, gelen kağıt banknotların bir çoğunun yırtık ve boyalı olduğunu gördü. Gözlerine inanamayan vatandaşlar, banka kapalı olduğu için paraları geri yatırmak istedi. ATM'nin paraları geri kabul etmemesi üzerine vatandaşlar çareyi Kaymakam Kenan Aktaş'ı buldu.

Olay yerindeki bir vatandaş, 1400 Türk lirası çektiğini, 300 Türk lirasının boyası, 300 Türk lirasının ise yırtık olduğunu belirtti. 

ATM'den para çekenler gözlerine inanamadı, devreye kaymakam girdi - Resim : 2

YARDIMA KAYMAKAM KOŞTU
Evinden çıkan Aktaş, mağdur vatandaşların yanına gitti. ATM'den çekilen paraların yırtık ve mürekkepli olduğunu gören Kaymakam Aktaş, banka müdürü ile irtibata geçerek vatandaşların mağduriyetinin giderilmesini istedi. Banka yetkilileri, mağduriyet yaşayan vatandaşlardan makbuzlarını alıp bir kayıt oluşturdu.

ATM'den para çekenler gözlerine inanamadı, devreye kaymakam girdi - Resim : 3

Kısa bir süre içerisinde vatandaşların mağduriyetlerini gideren Aktaş, ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını belirtti.

Kaynak: İHA

Feci kaza: 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti 1 ton sahte içki ele geçirildi Mardin'de silahlı sopalı kavga Antalya'da korkutan deprem