Mardin'de farklı inanç grupları kardeşlik iftarında buluştu

Mardin'de farklı inanç gruplarının temsilcileri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yezidi, Süryani ve Ermenilerin de katılım sağladığı programda Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Konuşmaların ardından İl Müftüsü Türkmen dua okudu.

Mardin'de farklı inanç grupları kardeşlik iftarında buluştu
  • Mardin'de farklı inanç gruplarının temsilcileri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
  • Artuklu Fuar alanında düzenlenen "Kardeşlik İftar Programı"na İl Müftüsü Enver Türkmen, Kırklar Kilisesi Başpapazı Gabriel Akyüz, Mardin Ermeni Katolik Kilisesi Vakfı Başkanı Mansur Uğurgel ve Mardin Keldani Katolik Kilisesi Vakfı Başkanı Adnan Sağlamoğlu katıldı.
  • Vali Akkoyun, "Filistin'de, Gazze'de yaşanan dram ve bu duruma dünyanın sessiz kalması buna en net örnektir. Bu topraklarda yüzyıllardır Türk, Arap, Kürt, Müslüman, Süryani, Ezidi tüm vatandaşlarımızla kardeşlik hukuku içerisinde, devletimizin, bayrağımızın, huzurumuzun, barışımızın ve kardeşliğimizin yanında olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.
  • Yezidi, Süryani ve Ermenilerin de katılım sağladığı programda Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Konuşmaların ardından İl Müftüsü Türkmen dua okudu
Bu köyün kaderi Almanya'ya bağlı Atla gezintiye çıktı Drift yapan iki sürücüye 64 bin 468 lira ceza Karabük'te Kastamonulular ağırlıkta