Hem arabasını satıyor hem de aracını alana para veriyor

Amasya'da yaşayan Alican Erdem, arabasını satmak için ilginç bir yönteme başvurdu. Erdem, arabasını satın alana sadece koleksiyoncularda bulunan bir deste eski para vereceğini açıkladı.

Hem arabasını satıyor hem de aracını alana para veriyor

Amasya'da yaşayan Alican Erdem, 1976 model klasik otomobilini 850 bin tl'ye satışa çıkardı. Daha önce yaşadığı İngiltere'ye yeniden taşınmayı planladığı için arabasını satışa çıkaran Erdem, otomobilini sıra dışı bir yöntemle satışa çıkardı. Arabasını satın alana aynı seriden oluşan ve sadece koleksiyoncularda bulunan bir deste eski para verecek.

Hem arabasını satıyor hem de aracını alana para veriyor - Resim : 1

ARABAMI SATACAĞIM, ÜSTÜNE DE PARA VERECEĞİM

Otomobilin bütün parçalarını yenilettiği anlatan Erdem, “İyi bir alıcı çıkarsa üstüne 1970’lerden kalma serisi bozulmamış bir deste Merkez Bankası bandrollü eski 5’er liralardan vereceğim. Yani arabamı satacağım, üstüne de para vereceğim” diye konuştu.

Hem arabasını satıyor hem de aracını alana para veriyor - Resim : 2

"BU PARALARI İLK DEFA GÖRÜYORUM"

Kırmızı renkli otomobile hayranlıkla bakan vatandaşlardan oto galeri çalışanı Emre Paşa ise “Ben olsam bu arabayı satmam. Benden 22 yaş büyük. Bu paraları ise ilk defa görüyorum” şeklinde konuştu.

Hem arabasını satıyor hem de aracını alana para veriyor - Resim : 3

Hem arabasını satıyor hem de aracını alana para veriyor - Resim : 4

Datça halkı isyan etti: Belediye binasını bastı Kadına kemerli saldırı kamerada Sürpriz mi işkence mi? Ticareti mezarlığa kadar taşıdılar!