Depremzedeler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kazanmasının ardından şükür namazı kıldılar

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kahramanmaraş, Malatya, Hatay ve Adıyaman'dan Erzurum'a gelen depremzedeler, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarının açıklanmasının ardından şükür namazı kıldılar.

Depremzedeler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kazanmasının ardından şükür namazı kıldılar

6 Şubat günü meydana gelen asrın felaketinin ardından Kahramanmaraş, Malatya, Hatay ve Adıyaman'dan Erzurum'a gelen ve Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Misafirhanesi'nde geçici olarak barınan depremzedeler, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarının açıklanmasının ardından şükür namazı kıldılar.

Depremzedeler adına konuşan faysal Erkoca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir kez daha seçilmesinden dolayı şükür namazı kıldıklarını belirterek "Biz birilerinin ayakları ile bastığı seccadeyi öperek başımıza koyuyoruz. Buradan herkesin duymasını istiyoruz. Depremzedelere yapılan hakaretleri hiçbir zaman bu ülke unutmayacak. Biz her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız." dedi.

Kaynak: İHA

Oy kullanılan okulda fare alarmı Aydın'da kaybolan Zehra Kilis'te bulundu 68 kilo insan saçı ele geçirildi Dünyada tek! Yeni bir ırk üretti