Çiçeği burnunda çiftler telaşa düştü! Düğün tarihleri ikinci tur seçimlerine denk gelenler, tarihleri ertelemek durumunda kaldı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte, düğün tarihleri 27-28 Mayıs günlerine alan çiftler, organizasyon şirketlerini arayarak düğün tarihlerini ileri bir tarihe aldı.

Çiçeği burnunda çiftler telaşa düştü! Düğün tarihleri ikinci tur seçimlerine denk gelenler, tarihleri ertelemek durumunda kaldı

28 MAyıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler, düğün hazırlığında olan çiftleri de vurdu.

Düğün tarihleri ikinci tur seçimi ile aynı güne denk gelen çiftler, organizasyon şirketlerini arayarak, düğün tarihlerini ileri bir tarihe aldı.

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmeleri Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, basılan davetiyelerin yeniden basıldığını, 28 Mayıs Pazar günü 13.00 ile 17.00 arasında olan düğünlerin ertelendiğini açıkladı.

Düğün salonu işletmecileri ve organizatörlerin, müşterilerine önceden uyarıda bulunduklarını ifade eden İSTDO Başkanı Sönmez, 14 Mayıs günü alınan önlemleri de hatırlatarak, açıklamasında şunları kaydetti:

Daha önceden planlanmış olan 14 Mayıs'ın tedbirlerini aldık. Hep beraber yaşadığımız sürecin neticesinde 28 Mayıs'a sarktı. Elimizdeki rezervasyonlarımızı ya o hafta içerisine ya da bir hafta sonrasına alarak evlenecek olan çiftlerimizi mağdur etmeme yoluna gittik. Davetiye usulü ile çalıştığımız için çiftlerimiz önceden davetiyelerini basmışlardı, seçimin ikinci tura kalmasından sonra revizyona gittiler. 14 Mayıs'taki kurallar aynı şekilde devam edecek. Saatler 13.00-17.00, 19.00-23.00 olarak ayarlanmıştı, 13.00-17.00 arasında olan düğünlerimizi iptal edip erteledik.
Ankara - Samsun yolu trafiğe kapandı Down sendromlu genç, gözyaşları içerisinde dua etti Sırtında taşıyarak oy kullanmaya götürdü Ormanda kaybolmuştu, hayatta kalma yöntemi şoke etti