Bursa'da vahşi baba, üç çocuğunu da öldürdü

Bursa'da boyacılık yapan 39 yaşındaki Murat Kılıç, evinin bodrumunda kızları 11 yaşındaki Zeynep ile 6 yaşındaki Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Bursa'da vahşi baba, üç çocuğunu da öldürdü
  • Bursa Nilüfer'de geçimini boyacılık yaparak kazanan Murat Kılıç'ın eşi Gülay Kılıç, geçen yıl 3 çocuğunu da bırakarak evi terk etti. 
  • Kılıç, birlikte yaşadığı çocukları Zeynep ve Aslı’yı kesici aletle, oğlu Muhammet Ali Kılıç'ı ise boğarak öldürdü. Çocuklarını öldüren Murat Kılıç'ın daha sonra Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ek hizmet binasına giderek, 'Ben, üç yavrumu öldürdüm. Kendi canıma kıymak istedim Başaramadım. Bilginiz olsun" dedi.
  • Kısa sürede belirtilen adrese giden polis ekipleri talihsiz üç çocuğun cansız bedenleriyle karşılaştı. 

    Mahalle sakinleri, "Murat Kılıç kendi halinde bir kişiydi. Kimseye zararı yoktu. Sabah evinden sesler geldi. Daha sonra kesildi. Olayı öğrenince inanamadık" dedi. Olayla ilgili soruşturmaya başlatıldı.

Bursa'da vahşi baba, üç çocuğunu da öldürdü - Resim : 1

Köpek saldırısının acısını yıllardır çekiyor Üniversite öğrencisi Ceylan, yurtta ölü bulundu Diyaliz sonrası tedaviye alınan hastalarda ikinci ölüm Sarıyer'de feci kaza!