Bozüyük Belediyesi itfaiyesi, araçta bulunan yılanı özenle çıkardı

Bozüyük'te yeşillik alanda park edilmiş bir halde bulunan araca giren yılan, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen belediye ekipleri tarafından özenle çıkarılarak yaşam alanından uzak bir noktada doğaya bırakıldı.

Bozüyük Belediyesi itfaiyesi, araçta bulunan yılanı özenle çıkardı

Bözüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne, Yeni TOKİ bölgesinde yol kenarındaki yeşil alanda park etmiş halde bulunan bir aracın arka davlumbazında yılan olduğu ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen belediye ekipleri, araca giren yılanı, uzun süren uğraşlar sonucunda çıkarttı.

Yılanın zarar görmeden yakalanması için özen gösteren itfaiye ekipleri yılanı gerekli aparatlar ile kontrol altına aldı.

Bozüyük Belediyesi itfaiyesi, araçta bulunan yılanı özenle çıkardı - Resim : 1

Zehirsiz olduğu öğrenilen yılan, Bozüyük Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaşam alanından uzak bir noktada doğaya bırakıldı.

Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların yılan vakalarıyla karşılaşılabileceğine dikkat çeken yetkililer vatandaşların gördükleri yılanları, öldürmek yerine ilgililere haber vererek doğanın dengesinin korunmasına katkı sağlayabileceklerini belirttiler.

Bozüyük Belediyesi itfaiyesi, araçta bulunan yılanı özenle çıkardı - Resim : 2

Kaynak: İHA

Cumartesi günü Ankara'da bazı yollar trafiğe kapanacak İzmir'de şaka gibi olay: Yolda yürürken boynuna kablo düştü İzmir'de şaka gibi olay: Yolda yürürken boynuna kablo düştü Vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çirkin davranışı tepki aldı