Bahçesine giren bozayıya seslenen vatandaş: Fasulyelerden de ye, pahalı onlar

Kastamonu'nun Cide ilçesindeki Gideros Koyu'nda bahçelere giren bozayı ile konuşan vatandaşın o anları ilginç görüntüleri ortaya çıkardı. Evinin penceresinden o anları videoya çeken vatandaşın 'Ahmet' ismini taktığı ayıya "Fasulyelerden de ye. Güzel, pahalı onlar" dediği görüldü.

Bahçesine giren bozayıya seslenen vatandaş: Fasulyelerden de ye, pahalı onlar

Kastamonu'nun Cide ilçesindeki Gideros Koyu'nda yaklaşık bir aydır evlerin bahçelerine dadanan ayıya 'Ahmet' ismini taktılar.

Bahçesine giren bozayıya seslenen vatandaş: Fasulyelerden de ye, pahalı onlar - Resim : 1

Vatandaşlardan biri, bahçesindeki sebzeleri yiyen bozayıyı cep telefonu kamerası ile kaydetti. Vatandaş tarafından videoda, ayıya seslenen vatandaşın "Ahmet gel oğlum. Fasulyelerden de ye. Güzel, pahalı onlar" dediği görüldü.

Bahçesine giren bozayıya seslenen vatandaş: Fasulyelerden de ye, pahalı onlar - Resim : 2

Kafalat Mahallesi Muhtarı Seral Gün, ayının insanlarını korktuğunu belirttiği açıklamasında ayının yerleşim yerlerine kadar gelip bahçelere girdiğini, bazen koya kadar indiğini söyleyerek yetkililere kısa sürede önlem almaları çağrısında bulundu.

Bahçesine giren bozayıya seslenen vatandaş: Fasulyelerden de ye, pahalı onlar - Resim : 3

Kaynak: DHA

Seçim sonrası Ayasofya'da uzun kuyrular oluştu Depremzedelerden şükür namazı Oy kullanılan okulda fare alarmı Aydın'da kaybolan Zehra Kilis'te bulundu