Youssef En-Nesyri CZN Burak'ta akşam yemeği yedi

Ünlü iş insanı CZN Burak, Fenerbahçe'nin rekor transferi Youssef En-Nesyri ve ailesini ağırladı. En-Nesyri'nin Instagram'dan uzun süredir takip ettiği Burak Özdemir, ünlü futbolcu ve ailesine lezzetli bir ziyafet sundu ve bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

  • Sosyal yardım projeleri, paylaşımları ve dünya markası haline getirdiği restoranlarıyla kendinden söz ettiren ünlü isim CZN Burak'ın, önemli bir misafiri vardı.
  • CZN Burak ismiyle tanınan iş insanı Burak Özdemir, Fenerbahçe’nin rekor bedelle transfer ettiği Youssef En-Nesyri ve ailesini ağırladı.

EN NESYRİ VE AİLESİNE ZİYAFET

  • Uzun yıllardır kendisini Instagram hesabından takip eden En Nesyri ve ailesine birbirinden lezzetli yemekleriyle ziyafet sunan CZN Burak, o anlara ilişkin video ve fotoğrafları da Instagram hesabından paylaştı.
  • CZN Burak, paylaşımında "Hoşgeldin Habibi ehlen ve sehlen" ifadelerini kullandı.
Almanya'ya döner tepkisi Çalışanlar bayram edecek! Maaşlara yüzde 10 zam onayı çıktı! 219,95 TL den 79,95 TL ye düşüyor. Migros ev ihtiyaçlarınız için kampanyayı açıkladı Bugün hava nasıl olacak? Yağış var mı, ne zaman bitecek?