Yazılım sorunu sebebiyle ATM'den boş dönen vatandaşlar şokta

Küresel seviyede etkili olan yazılım sorunu bankacılık işlemlerinin de aksamasına yol açtı. İstanbul Taksim Meydanı'nda para çekmek için ATM'lere gidenler elleri boş dönerken, başka ATM'lere yönlendirilen şahıslardan biri "Hesabıma bakacaktım, para var mı diye ama bir sorun var. Bankamızla görüşmemizi söylediler" dedi.

  • Dünyada yaşanan yazılım kaynaklı teknik arıza sebebiyle bankacılık işlemlerinde de aksaklık yaşanıyor.
  • Taksim Meydanı'nda para çekmek için ATM'lerin önüne gelenler, başka ATM'lere yönlendirildi.

Yazılım sorunu sebebiyle ATM'den boş dönen vatandaşlar şokta - Resim : 1

EN YAKIN BANKAMATİĞE YÖNLENDİRDİLER

  • Bankamatikten parasını çekemeyen Mustafa Keyif "Şu anda bir sorun var. Ben de işlemimi yapamadım. 'Şu anda bu bankamatik müsait değil en yakın bankamatiğe gidin' dedi. Bu işi yapanlar gerekli önlemleri almıştır" dedi.
  • Yazılım kaynaklı sorun nedeniyle ATM'ye giden vatandaşlar eli boş döndü.

Yazılım sorunu sebebiyle ATM'den boş dönen vatandaşlar şokta - Resim : 2

"HESABIMA BAKACAKTIM AMA BİR SORUN VAR"

Yazılım kaynaklı teknik sorun nedeniyle bankamatikten işlem yapamayan bir kadın ise, "İlk buradan denedim ama olmadı. Hesabıma bakacaktım, para var mı diye ama bir sorun var. Bankamızla görüşmemizi söylediler" diye konuştu.

Yıldız Sarayı nerede, nasıl gidilir? Yıldız Sarayı giriş ücretli mi, ne kadar? Brezilya Büyükelçisi Neymar hayranını kabul etti ATSO Başkanı Ali Bahar hayatını kaybetti Bugün cuma namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il cuma namazı saati