YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 30 Kasım'da İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

İstanbul'da etkisini giderek arttıran yağış nedeniyle veliler ve öğrenciler okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü değerlendirmelere göre, İstanbul'da perşembe günü de kuvvetli yağış bekleniyor. Peki yarın İstanbul'da okullar tatil mi? 30 Kasım İstanbul'da okullar tatil mi? İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 30 Kasım'da İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

"İstanbul'da okullar yarın tatil mi son dakika?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. İstanbul'da yarın okulların tatil olup olmadığı binlerce veli ve öğrencinin gündemini meşgul etmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kuvvetli yağış ve fırtına için uyarılarda bulundu. Peki, 30 Kasım 2023 Perşembe okul var mı yok mu, tatil mi oldu?

YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 30 Kasım'da İstanbul'da okullar tatil olacak mı? - Resim : 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre yarın mega kenti sağanak yağış etkisi altına alacak. Peki, İstanbul'da okullar yarın tatil mi son dakika? MEB ve Valilik açıklamaları...

YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 30 Kasım'da İstanbul'da okullar tatil olacak mı? - Resim : 2

YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

30 Kasım'da İstanbul'da okulların tatil olup olmadığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında resmi bir açıklama geldiği zaman haberimize eklenecektir.

Japon deprem uzmanı o illeri uyardı! Bayan Kahkaha olarak bilinen Güzide Kasacı'nın hayatının bilinmeyenleri Bayan Kahkaha hayatını kaybetti TOKİ projelerinin su teminini DSİ yapacak