Vuslat Doğan Sabancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı son durumu nedir?

Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı ağır bir deniz kazası geçirdi. Son dakika habere göre botla kayalıklara çarpan çiftin durumunun ağır olduğu bildirildi. İş dünyasını sarsan kaza sonrasında çiftin son durumu merak ediliyor. Peki, Vuslat Doğan Sabancı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Vuslat Doğan Sabancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı son durumu nedir?

İş insanı Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da deniz kazası geçirdi. Kayalıklara çarpan çiftin durumunun ağır olduğu bildirildi. Gelen son dakika bilgilere göre, ilk müdahalenin Yunanistan'da yapıldığı, oradan Bodrum'a giden çiftin İstanbul'a getirildi. Peki, Vuslat Doğan Sabancı kimdir, kaç yaşında, nereli?

VUSLAT DOĞAN SABANCI KİMDİR?

Vuslat Doğan Sabancı (d. 16 Ocak 1971, İstanbul), iş insanı ve Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi'nin eski yönetim kurulu başkanı. Uluslararası Basın Enstitüsü’nde (IPI) sekiz yıl Yönetim Kurulu üyeliği de yapmış olan Doğan Sabancı, Enstitüsü'nün ömür boyu onursal üyesi unvanına sahiptir. Endeavor Yönetim Kurulu ve TÜSİAD üyesidir.

Vuslat Doğan Sabancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı son durumu nedir? - Resim : 2
Vuslat Doğan Sabancı eğitim hayatı

Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olmuş ve New York'taki Columbia University'de Uluslararası Medya ve İletişim alanında yüksek lisans yapmıştır.

Doğan Sabancı bir yıl süreyle The New York Times gazetesinin yazı işleri müdürlüğü bölümünde çalıştı. Ardından çalıştığı The Wall Street Journal gazetesinde ise Asya İş Dünyası Haberleri Kanalı ve gazetenin Latin Amerika Edisyonu’nun kurulması aşamasında çalıştı.

Vuslat Doğan Sabancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı son durumu nedir? - Resim : 3
Vuslat Doğan Sabancı, babası Aydın Doğan ve ailesi ile birlikte

Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet gazetesine 1996 yılında reklamdan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak katıldı, 1999 yılında gazetenin Pazarlama Operasyon Grup Başkanlığı’na terfi etti. 2004-2010 yılları arasında İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. 2007 yılında, Rusya, Ukrayna, Belarus, Kazakistan, Macaristan, Hırvatistan ve Slovenya’da faaliyet gösteren Trader Media East (TME) online ve yazılı reklam şirketinin alımını gerçekleştirdi.

Vuslat Doğan Sabancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı son durumu nedir? - Resim : 4
Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet gazetesine yapılan saldırılar sonrasında açıklama yapıyor

Vuslat Doğan Sabancı, Hurriyet.com.tr'nin de kurucusudur. Online seri ilanlar alanında hurriyetemlak.com, hurriyetoto.com, yenibiris.com, fırsat siteleri alanında yakala.co ve e-ticaret alanında yenicarsim.com sitelerini faaliyete geçirdi.

Hürriyet'in Demirören ailesine satılması ile Hürriyet'teki görevlerini bıraktı.

Vuslat Doğan Sabancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı son durumu nedir? - Resim : 5
Vuslat Sabancı Doğan ve ailesi bir etkinlik sırasında

Vuslat Doğan Sabancı, Ali İsmail Sabancı ile evli ve iki çocuk annesidir. İngilizce bilmektedir.

Ali Sabancı kimdir, kaç yaşında, nereli? 1997 Eurovision üçüncüsü Şebnem Paker kimdir, kaç yaşında? Araba reklamlarının hilesi ortaya çıktı Barbie akımı tuhaf bir yerde