Umre kayıtları başladı mı, ne zaman? Diyanet 2023-2024 umre fiyatları ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, resmi siteden yaptığı açıklama ile umre sezonu hakkında bilgi verdi. 15 Ağustos'ta başlayacak umre için kayıt tarihi de belli oldu. Peki, umre kayıtları ne zaman başlıyor, fiyatlar belli oldu mu?

Umre kayıtları başladı mı, ne zaman? Diyanet 2023-2024 umre fiyatları ne kadar?

Umre yapmak isteyen vatandaşlar için müjdeli haber Diyanet'ten geldi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023-2024 Umre dönemi, 15 Ağustos 2023 tarihi itibariyle başlıyor dedi. Vatandaşlar, umre kayıtları başladı mı, ne zaman başlayacak ve umre fiyatları ne kadar araştırmaya başladı.

UMRE KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş “2023-2024 Umre dönemi, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü öncülüğünde 15 Ağustos 2023 tarihi itibariyle başlıyor İnşallah.

Kutsal toprakların özlemini çeken vatandaşlarımız 10 Temmuz itibariyle kayıtlarını yapabilecektir. Vatandaşlarımızın çıkacakları bu kutlu yolculuk hayırlı ve makbul olsun.”

Umre kayıtları başladı mı, ne zaman? Diyanet 2023-2024 umre fiyatları ne kadar? - Resim : 1

 

UMRE FİYATLARI NE KADAR?

Kayıt başlangıç tarihini açıklayan Diyanet İşleri Başkanlığından umre fiyatlarına dair bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde yapılacak açıklama sonrasında haberimiz güncellenecektir.

Umre kayıtları başladı mı, ne zaman? Diyanet 2023-2024 umre fiyatları ne kadar? - Resim : 2

SUUDİ ARABİSTAN UMRE SEZONUN BAŞLADIĞINI DUYURDU!

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'da yer alan haberde, Hac ve Umre Bakanlığının 3 Temmuz Pazartesi günü itibarıyla umre ziyaretleri için elektronik vizeleri başlattığı belirtildi.

Hac ve Umre Bakanlığının kutsal topraklara umre ziyaretinde bulunan Müslümanların sayısında artış imkanı sağlama çabalarına işaret edilen haberde, elektronik vize başvurularının ise hacı adayları ve umre ziyaretçilerinin işlerini kolaylaştırmak için hayata geçirilen "Nusuk" uygulamasından yapılabileceği bilgisi paylaşıldı.

Yurt dışından Mekke'ye umre ziyareti yapmak ve Medine'de de Mescid-i Nebevi'yi ziyaret etmek için tüm ülkelerden başvuruların gerçekleştirilebileceğine işaret edilen haberde, umre vizesini alan ziyaretçilerin 1 Muharrem 1445 (19 Temmuz) itibarıyla kutsal topraklara seyahat edebilecekleri ifade edildi.

 

Dünyada sıcaklık 4 Temmuz'da yeniden rekor kırdı Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Asperger sendromu nedir, belirtileri nelerdir? 20 yaşındaki kadın 16. kattan atladı!