Ümraniye'de İETT kazası! 11H sürücüsü bir otomobili ezdi

İETT kazalarına bir yenisi de Ümraniye'de eklendi. Beykoz'dan kalkan 11H numaralı otobüs ile ara sokaktan çıkan bir otomobil çarpıştı. Otobüs şoförünün kazadan önce 2-3 kez ani frenle durduğunu, bazı yolcular bu esnada düştüğünü belirtti. Kaza anında da çarpıp durma olmadığını, otobüsün kısa bir süre aracı ezdiği belirtildi.

Ümraniye'de İETT kazası! 11H sürücüsü bir otomobili ezdi
  • İstanbul sokaklarında İETT kazaları bitmek bilmiyor. Beykoz-Ümraniye hakkı seferi yapan 11H numaralı İETT otobüsü, Türk Telekom binası karşısında kaza yaptı.

Ümraniye'de İETT kazası! 11H sürücüsü bir otomobili ezdi - Resim : 1

KAZADAN ÖNCE OTOBÜSTE İSYAN

  • İETT şoförünün kaza öncesi 3 kere ani fren yaptığını belirten yolcular, "Şoför önündeki aracı son anda görüp ani fren yaptı. 2-3 kere oldu. Hatta kazandan önce kalabalıktan dolayı tam tutunamayan öğrenciler üst üste düştü." dedi.
  • Yolcuların tepki gösterdiği İETT şoförü, bir sonraki adımında ise kaza yaptı. Yolcular, "Kaza anında kutu kolayı ezer gibi bir ses geldi. Çarpıp durma olmadı, 2-3 saniye devam etti." şeklinde konuştu.

Ümraniye'de İETT kazası! 11H sürücüsü bir otomobili ezdi - Resim : 2

Kaynak: haberet.com

MasterChef'te kaptanlık oyununu, kaptanlar düellosunu kim kazandı? Doğu Ekspresi seferlere başladı Hakkari'de yoğun kar yağışı Adiyat Suresi Türkçe-Arapça okunuşu, Diyanet meali, fazileti, konusu