Türk vatandaş valizindeki kıyma yüzünden Londra'da güvenliğe takıldı

İstanbul'dan Londra'ya giden bir Türk vatandaşı havalimanında güvenliğe takıldı. Bagajların, X Ray cihazından geçtiği sırada görevlilerinin dikkatini çeken çantadan kıyma çıktı. Kadın, şaşkın bakışlar karşısında göz yaşlarına engel olamazken "Ben köylü değilim, üniversite mezunuyum" diyerek köylü vatandaşları aşağılayıcı bir cümle kurdu. İki yıl önce yaşanan olay UK Border Force'un belgeseline yansırken, kadının ifadeleri yeniden gündem oldu.

İngiltere'de havalimanı görevlilerinin yaşadıkları ilginç olayları belgeselleştiren UK Border Force isimli TV programında, Türk vatandaşın bagajından çıkanlar da görüntülendi. İki yıl önce yayınlanan o belgesel yeniden gündem oldu.

BAGAJINDAN KIYMA ÇIKTI

İstanbul'dan Londra'ya giden kadın yolcunun valizinden çeşitli mutfak gereçleri, yiyecekler ve kıyma çıktı. Güvenlik görevlileri kıymayı valizden çıkararak inceledi.

Türk vatandaş valizindeki kıyma yüzünden Londra'da güvenliğe takıldı - Resim : 1

AĞLAMAYA BAŞLADI

Kadın, görevlinin bu tutumu karşısında utanarak ağlamaya başladı ve "Ben köylü değilim, üniversite mezunuyum" sözleriyle tepki gösterdi. 

Türk vatandaş valizindeki kıyma yüzünden Londra'da güvenliğe takıldı - Resim : 2

O görüntüler geride kalan 2 yılın ardından yeniden gündem oldu.

Türk vatandaş valizindeki kıyma yüzünden Londra'da güvenliğe takıldı - Resim : 3

Ateşin Çocukları tek tek kelepçeleniyor Seda Sayan kimlerle evlendi, eski kocaları kimler? Ücretsiz müzekart nasıl, nereden alınır? Rekor sıcaklar ne zaman bitecek?