Türk Hava Yolları Kadınlar Günü hediyesi doğru mu?

Türk Hava Yolları Kadınlar Günü hediyesi, sosyal medyadan veya WhatsApp üzerinden gelen mesajlar sonrasında araştırılmaya başlandı. THY ise 2000 TL ödüllü Kadınlar Günü hediyesi ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Türk Hava Yolları 2000 TL Kadınlar Günü hediyesi doğru mu?

Türk Hava Yolları Kadınlar Günü hediyesi doğru mu?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sosyal medyadan ve WhatsApp'tan gelen bir mesaj, kullanıcıları tedirgin etti. THY'den geliyor gibi gözüken mesajdaki linkte anketi doldurmaları halinde 2000 TL ödül kazanacağı iddia ediliyor. Türk Hava Yolları, gelen mesajlar üzerine Kadınlar Günü hediyesi açıklaması yaptı.

TÜRK HAVA YOLLARI KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ DOĞRU MU?

Sosyal medya üzerinden ve WhatsApp'tan gelen mesajda bir link görülüyor. Türk Hava Yolları Kadınlar Günü hediyesi ismi ile gelen aşağıdaki gibi mesaj bir linke yönlendiriyor. 

 Türk Hava Yolları Kadınlar Günü hediyesi doğru mu? - Resim : 1

Gelen linke tıkladığınız zaman açılan sayfada anketi doldurmanız halinde ödül kazanacağınız belirtiliyor. Fakat gelen linkin yönlendirdiği sayfanın virüslü olma ihtimali yanında ödül iddiasının doğru olmadığı belirtildi. 

Türk Hava Yolları Kadınlar Günü hediyesi doğru mu? - Resim : 2

THY'DEN KADINLAR GÜNÜ HEDİYESİ AÇIKLAMASI

THY, "Değerli yolcularımız; Bazı sosyal medya kanalları ve internet sitelerinde, kendilerini Türk Hava Yolları A.O. çalışanı olarak gösterip "anket doldurarak para kazanma şansı" sunduğunu iddia eden profiller tespit edilmiştir. İnandırıcılığı artırmak için kadınlar günü gibi özel günler belirtilerek dikkat çekmeye çalışan bu kişi ve sayfaların Türk Hava Yolları A.O. ve iştirak şirketleri ile ilgisi bulunmamaktadır. Yolcularımızın bu tip ilanlara itibar etmemeleri önemle rica olunur. Saygılarımızla." yazılı açıklamasında bulundu.

THY
Birçok hasta ölüme terk edildi 3 İETT otobüsü alev alev yandı İstanbul'da yağmur trafiği: Yoğunluk yüzde 70'e yükseldi 8 Mart Çarşamba Müge Anlı'da neler yaşanacak?