Togg'u en ilginç şekilde inceleyen vatandaştan açıklama var

Dün Sultanbeyli'de Bakan Varank'ın Togg ile geldiği etkinlikte vatandaşlar yerli ve milli araca yoğun ilgi göstermiş, o vatandaşlardan biri Togg'un altına eğilerek yaptığı incelemeyle akıllarda kalmıştı.  O vatandaştan açıklama geldi ve yaptığı açıklama da en az incelemesi kadar ilginçti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Sultanbeyli Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Geliştirme Merkezi açılışına dün Togg otomobili ile geldi. Sultanbeylili vatandaşlar ise Togg otomobiline yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlar Togg otomobil ile selfi çekilmek için adeta yarışırken bir kişinin yere eğilip otomobilin altını incelemesi dikkat çekti.

Togg'u en ilginç şekilde inceleyen vatandaştan açıklama var - Resim : 1

"KEMİKLİ GÖRÜNÜYOR"
Sosyal medyada viral olan vatandaştan açıklama geldi. İsmi öğrenilemeyen kişi, "Bu 1 seneye belli olur. Çocuğun dişi çıkar ya hani, o zaman ortaya çıkar. Ama kemikli görünüyor. Pistonların, amortisörlerin dökümlerine baktığın zaman etli yani" dedi.

Togg'u en ilginç şekilde inceleyen vatandaştan açıklama var - Resim : 2

Depremzedelerle dalga geçen kişiye 7 yıl hapis İzmir'de belediye görevlilerine de hapis istendi İpek'e 30 dakikalık keşif sonrası sinsi tuzak kurulmuş 3 günlük kan stoku sonrası Kerem Kınık'tan mesaj