Teşkilat Dizisi Oyuncuları TEKNOFEST Adana'da Hayranlarıyla Buluştu

TEKNOFEST Adana'da 'Teşkilat' dizisi oyuncuları hayranlarıyla buluştu. Festivalde, teknolojik yenilikler sergilendi.

Teşkilat Dizisi Oyuncuları TEKNOFEST Adana'da Hayranlarıyla Buluştu

TRT'nin popüler dizisi 'Teşkilat' oyuncuları, Adana'da gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında hayranlarıyla bir araya geldi.

TEKNOFEST'le Technolojik Deneyimler

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen, Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu bu festivali ziyaret eden oyuncular Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin ve Melisa Akman, TRT standını ziyaret etti.

Hayranlarla Bir Araya Geldiler

Etkinlikte hayranlarıyla imza dağıtan oyuncular, hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi. Yunus Emre Yıldırımer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TEKNOFEST’in çok özel ve gurur verici bir organizasyon olduğunu vurguladı. Festivalde yer almaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Yıldırımer, ayrıca teknolojik gelişmeleri yakından görme fırsatı bulduklarını dile getirdi.

TRT'nin sevilen dizilerinden

TRT'nin sevilen dizilerinden "Teşkilat"ın oyuncuları Yunus Emre Yıldırımer (sağda), Serdar Yeğin (solda) ve Melisa Akman (ortada), Adana'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde (TEKNOFEST) hayranlarıyla bir araya geldi.

İETT otobüsü şoförü kontak kapattı: Çalışmıyorum işi bıraktım Çileden çıkan otobüs şoförü: Psikolojim bozuldu inin Konya'da deprem! Bolu'da feci kaza!