Temmuz aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi uzatıldı mı?

Aile destek ödemeleri, ihtiyaç sahibi ailelere bir yıl boyunca yapılan yardımı içeriyor. Program, temmuz ayında sona eriyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam edip etmeyeceğine dair açıklamayı yaptı. Peki, Aile destek ödemesi ne zaman yatacak?

Temmuz aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek ödemesi uzatıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan Aile Destek Ödemesi, Haziran 2022-Mayıs 2023 dönemi arasında uygulandı. Son ödeme haziran ayında yapıldıktan sonra Aile Destek Ödemesi uzatılacak mı merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan beklenen açıklamayı yaptı. Şimdi 2023 Temmuz Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak merak ediliyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ UZATILDI MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aile Destek Programı ile ilgili; "Türkiye Aile Destek Programı'nda 3,7 milyon kardeşimiz istifade ediyor. Şimdiye kadar ailelerimize 35 milyar liralık destek ödemesinde bulunduk. Türkiye Aile Destek Programını bu sene de devam ettirme kararı aldık." ifadelerini kullandı.

TEMMUZ AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile Destek Programı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülüyor. Program, her ay belirli miktarlarda ödemeyi hesaba geçiriyor. Bu yıl da devam ettirilen Aile Destek Ödemesi programı temmuz ayında ne zaman yatacak açıklama yapılmadı.

AİLE DESTEK PROGRAMI İÇİN NEREYE BAŞVURULUYOR?

Başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabileceği gibi doğrudan başvuru yapan vatandaşın yerleşim yeri adresinin bulunduğu ilgili Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına da yapılabilir

Beyzanur saçını kanser hastalarına bağışladı Dansıyla gündem olan Cem Saygı hastanelik oldu Hafta sonu denize girmek yasaklandı Aşure günü ne zaman idrak edilecek?