TEM'de 5 araç birbirine girdi: 2'si çocuk 8 yaralı

İstanbul'da Avcılar TEM Otoyolu'nda aralarında tur otobüsünün de yer aldığı 5 aracın karıştığı kazada 2'si çocuk 8 kişi yaralandı. Ankara istikametinde kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

TEM'de 5 araç birbirine girdi: 2'si çocuk 8 yaralı
  • TEM Otoyolu'ndan Ankara istikametinde seyreden Ukrayna plakalı tur otobüsü, önünde giden 34 DP 7798 plakalı kamyona çarptı.
  • Çarpmanın etkisiyle açılıp yerinden çıkan kamyonun kasa kapağı otobüsün camlarını kırdı.

TEM'de 5 araç birbirine girdi: 2'si çocuk 8 yaralı - Resim : 1

  • Savrulan kapak 2 otomobile daha çarptı. Arkadan gelen başka bir aracın daha karıştığı zincirleme trafik kazasında 2’si çocuk, toplam 8 kişi yaralandı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

  • İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.
  • TEM Otoyolu Ankara istikametinde kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

TEM'de 5 araç birbirine girdi: 2'si çocuk 8 yaralı - Resim : 2

  • Kazaya karışan bir otomobilin sürücüsü Mustafa Yanaral, basın mensuplarına, kazanın başlangıcında otobüsün sağa girerek kamyona vurduğunu anlattı.
  • Yanaral, kamyonun kendi araçlarına da çarptığını anlatarak "Otobüsün sol tarafındakilerin hepsi yaralı. Kamyona vurunca kasası sol tarafı biçti. Toplamda 5 araç kazaya karıştı. Öndeydik, kamyon vurunca biz de öndekine vurduk." diye konuştu.

Pezeşkiyan kimdir, kaç yaşında? İran'ın 9. Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan biyografisi Hicri Yılbaşı ibadetleri: Hicri Yılbaşı namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Hicri yılbaşında nasıl dua edilir? Hicri yılbaşı okunacak dualar neler? Muğla'da korkutan deprem: Kaç büyüklüğünde, ne zaman oldu?