Telefonunu unutup New York'a giden Haluk Levent'in yardımına THY koştu

New York konseri için yola çıkan Haluk Levent havalimanında cep telefonunu unuttuğunu fark etti. Şoförünün eve dönmesiyle turuna telefonsuz devam eden Haluk Levent bir yolcudan telefonunu rica ederek X hesabından yardım istedi. Telefonunu getiren kişiyi konserinde misafir edeceğini belirten Haluk Levent, "Hatta ona menemen yaparım" ifadelerine yer verdi. Levent'in yardım çağrısına THY'den cevap geldi ve telefonunun sıradaki uçuşta kendisine ulaştırılacağı belirtildi.

Telefonunu unutup New York'a giden Haluk Levent'in yardımına THY koştu
  • Ünlü Rock yıldızı Haluk Levent başından talihsizliğin peşinden yaşadıkları sosyal medya hesabından, "Arkadaşlar 2 saat önce başıma bir olay geldi, sizinle paylaşmak istedim." ifadeleriyle anlattı.
  • New York'taki konseri için ABD'ye giden Haluk Levent, havalimanındaki check-in işlemini yaptıktan sonra cep telefonunu evde unuttuğunu fark etti.

Telefonunu unutup New York'a giden Haluk Levent'in yardımına THY koştu - Resim : 1

YAN KOLTUKTAKİ YOLCUNUN TELEFONUNDAN DESTEK İSTEDİ

Konserin iptal olmaması için yolculuğa telefonsuz devam etme kararı alan Levent, yan koltuğundaki Bülent Çeçen'in telefondan X hesabına girerek bir paylaşımda bulundu.

İşte Haluk Levent'in başına gelenleri anlattığı o paylaşım;

"Bu akşam New York konserim var. Ve ben havalimanında check-in işlemimi yaptıktan sonra yanımda telefonumun olmadığını fark ettim. Arabamda kalmış. Ve şoförüm de fark etmemiş olacak ki o da evine gitmiş. Konseri iptal etmemek için telefonsuz uçmak zorunda kaldım. Bu tweeti yan koltuğumda oturan sevgili Bülent Çeçen sayesinde yazıyorum. Kısaca bugün hiç kimse bana ulaşamayabilir. Bugün THY 15.10 uçağı ile New York’a uçacak bir yolcu varsa ve bu tweeti okuyorsa buraya yazsın ona ulaşayım telefonumu getirsin isterim. Hatta bu akşam konserimin misafiri olsun Hatta ona menemen yapayım."

Telefonunu unutup New York'a giden Haluk Levent'in yardımına THY koştu - Resim : 2

HALUK LEVENT'İN YARDIM ÇAĞRISIN THY KOŞTU

  • Haluk Levent'in X hesabından yaptığı paylaşıma Türk Hava Yollarının destek hattı olan TK HelpDesk tarafından cevap verildi.
  • Rock yıldızının cep telefonu için irtibatın sağladığı belirtilirken, bir sonraki New York uçağı ile kendisine emanetinin teslim edileceği belirtildi.

İşte TK HelpDesk tarafından Haluk Levent'e verilen cevap;

Haluk Bey merhaba, hiçbir zaman eksik etmediğiniz ve iletişimi daim tuttuğunuz telefonunuzu size ulaştırmak için gerekli koordinasyonu sağladığımız belirtmek isterim. Telefonunuz sizlere ulaştırılmak üzere İstanbul Havalimanı yetkililerimizce teslim alınmış olup bir sonraki uçuşla teslim edilmek üzere yola çıkacaktır. Haluk Abimiz ile iletişimimiz hiç kopmasın.

Telefonunu unutup New York'a giden Haluk Levent'in yardımına THY koştu - Resim : 3

  • Haluk Levent, THY'nin desteğine "Çok teşekkür ediyorum" ifadeleriyle cevap verdi.

Telefonunu unutup New York'a giden Haluk Levent'in yardımına THY koştu - Resim : 4

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba kimdir? Alatlı'nın hafızalara kazınan konuşması: Yasaldır ama helal değildir Alev Alatlı kimdir, nereli? Alev Alatlı neden öldü, kaç yaşındaydı? 6 Şubat 'asrın felaketi'nin 1. yılı! Depremde can veren miniğin son sözü: ANNE