Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu, elendi mi? 26 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor'da Sema Pınar kavgası geceye damgasını vurdu. Fragmanı izleyen Survivor All Star izleyicileri, merakla yeni bölümü bekliyordu. Acun Ilıcalı, Sema Pınar kavgası sonrasında yapılan değerlendirmeler sonucunda verilen kararı açıkladı. Peki, Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu, elendi mi? Survivor'da 3. dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu, elendi mi? 26 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star 2024'de Sema ile Pınar arasındaki gerginlik tekme-tokatlı kavgaya dönüştü. Sema'nın yedeklerden geldiği günden beri, daha önceki Survivor sezonunda ve atletizm yarışmasında ikili arasındaki olaylar su yüzüne çıktı. 26 Şubat 2024 tarihli Survivor 44. bölümde acil durum konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı, Sema Pınar kavgası için verilen kararı açıkladı. Diğer yandan mavi takım ile kırmızı takım 3. dokunulmazlık oyunu için mücadele verdi. Peki, Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu? 3. dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu, elendi mi? 26 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? - Resim : 1

SURVIVOR'DA SEMA PINAR KAVGASI VE ALINAN KARAR

Survivor'da Pınar ile Sema arasındaki konsey sonrasında kamp alanında tansiyon yükseldi. Sema "İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın. Bir hakaret daha edersen... " sözünün üzerine, Pınar 'Sana mı soracağım' dedi ve Sema Pınar'a yaklaşarak ayağına tekme attı. Bu hareket sonrasında olaylar daha da büyüdü. İkiliyi arkadaşları ayırmakta zorlandı.

Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu, elendi mi? 26 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? - Resim : 2

Acun Ilıcalı, acil durum konseyini topladı ve ilk önce kırmızı takım yarışmacılarını dinledi. Pınar ile Sema arasında 2017 yılına dayanan ve atletizm yarışmasından kalan bir davaları olduğu söylendi. Burada da sözlü atışmalar sonrasında olayların bu noktaya geldiğini söylediler.

Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu, elendi mi? 26 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? - Resim : 3

Acun Ilıcalı "Sizin gözleminiz bizim için değerli ancak bizim tarafımızdan görünen Sema'nın kavgayı başlattığı ve devam ettirdiği. Bizim Pınarla ilgili değil daha çok Sema ile olacak. Çünkü Pınar'ın yaptığı bir şey yok bizim açımızdan." dedi.

Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu, elendi mi? 26 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? - Resim : 4

SEMA DİSKALİFİYE OLDU MU?

Acun Ilıcalı, Sema ile konseyde yalnız olarak konuştu ve şu sözleri ile alınan kararı açıkladı "Olayı defalarca seyredip diğer yarışmacılarla da konuyu konuştuk. Sonrasında da bir kanaate ulaştık. Değerlendirme sonucunda açıkçası çok emeğin olan bize de çok faydası olmuş bir yarışmacısın. Bunları çok iyi biliyoruz. Bizim için değerin çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Fevri bir olaydan bir yere varmak bence insanı yanlışa götürür. Ancak yaşanan bu olay yarışmanın çizgisinin çok dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız. Bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız."

Survivor'da Sema diskalifiye mi oldu, elendi mi? 26 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? - Resim : 5

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYI KİM OLDU?

Gelişen olaylar sonrasında Sema ile Pınar'ın kırmızı takımda yer almadığı, Seda'nın da oynamak istemediği 3. dokunulmazlık oyunu müthiş bir mücadele içinde geçti. Bayrak yarışına önde giren mavi takım oldu. Bir kadın bir erkek yarışmacının yer aldığı bayrak yarışı sonucunda mavi takım, 12-9 skorla dokunulmazlığın sahibi oldu. Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım oylaması acil durum konseyi ve Sema Pınar kavgası nedeniyle ekrana gelmedi. 3. eleme adayının bu akşam açıklanması bekleniyor.

Bakan Özhaseki, depremzede şehit ailesini ziyaret etti Arabasını idam etti! Marmara'ya müsilaj geri mi geliyor? Ali Yerlikaya duyurdu, onlarca vatandaş çığ altında kaldı!