Survivor Sahra Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Sahra Işık hakkındaki bilgiler

Survivor AllStar 2024 kadrosuna Sahra Işık da girdi. 2014 sezonunda yarışan Sahra Işık'ın Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Peki, Sahra Işık kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Survivor Sahra Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Sahra Işık hakkındaki bilgiler

Sahra Işık, Survivor AllStar 2024 kadrosunda. Acun Ilıcalı, Survivor AllStar 2024'te Sahra Işık'ın da olduğunu açıkladı. Yarışmanın sevenleri, 2014 sezonunda yarışan ismi merak edip Sahra Işık kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor araştırmaya başladı. İşte Survivor Sahra Işık hakkındaki bilgiler...

Survivor Sahra Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Sahra Işık hakkındaki bilgiler - Resim : 1

SURVİVOR SAHRA IŞIK KİMDİR?

Sahra Esra Işık, 1991 yılında doğmuştur. Oğlak burcudur. Onun ilk defa geniş kitlelerle tanışması voleybol ile olmuştur. Sporcu kariyerini Fenerbahçe ve Beşiktaş voleybol takımlarında sürdüren Sahra Işık, ayı zamanda modellik de yapmaktadır.

2013 yılında yapılan Best of Model yarışmasında Sahra Işık üçüncü olmuş, arkasından Malezya’da düzenlenen dünya güzellik yarışmasına katılarak 70 ülkenin güzelleri arasında ülkemizi temsil etmiştir. Sporcu kimliği ile de dikkat çeken Sahra Işık’ın beş spor dalında sertifikası bulunuyor ve aynı zamanda tenis antrenörlüğü yapıyor.

Survivor Sahra Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Sahra Işık hakkındaki bilgiler - Resim : 2

Diğer yandan Sahra Işık, oyunculuk, sunuculuk, spikerlik ve diksiyon dersleri alarak kişisel gelişimini de sürdürmüştür. Bu sayede yarışmanın arkasından oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır.

2014 Survivor yarışmasında Sahra Işık da “gönüllüler” takımında yarıştı ve sezonu altıncı olarak tamamladı.

Sahra Işık, iş adamı olan İdris Aybirdi’den evlilik teklifini Kıbrıs’ta yapılan Survivor finalinde almıştı.

Sahra Işık boyu 1.79 metredir. Kilosu ise 57’dir.

2017'de TV8'de "Box'un Yıldızları" adlı televizyon programına katıldı. Programı Adem Kılıççı, Bilgehan Demir ve Dilara Dönder sunuyordu.

2018 Survivor AllStar'da yine Gönüllüler takımında dahil oldu. Yarışmanın 73. gününde elendi.

Survivor Sahra Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Sahra Işık hakkındaki bilgiler - Resim : 3

INSTAGRAM HESABI

Survivor Sahra Işık, "sahraisik" kullanıcı adıyla yer aldığı Instagram'da şu an 515 bin takipçisi bulunuyor. 

kimdir Survivor
Alanya'daki yangın kontrol altına alındı Jandarma Genel Komutanlığına 6 bin 940 sözleşmeli uzman erbaş alınacak! İşte başvuru kılavuzu 4 kuşaktır saatçiler! Dededen toruna... Zeki Alasya'nın ilk eşi Oya Alasya kimdir, kaç yaşındaydı, hangi filmlerde oynadı?