Speed Dating modası İstanbul'da! Birbirlerini 4 dakikada tanıyıp sevgili olmaya çalışıyorlar

Avrupa'da gençler arasında yaygın olan Speed Dating (hızlı flört) modasına İstanbul'daki gençler de katıldı. İstanbul'da bir kafede çekilen görüntüler bir grup gencin birbirlerini, kafenin koyduğu kurallara göre tanımaya çalıştığı görüldü.

Speed Dating yani hızlı flört.

Avrupa ülkelerinde gençler arasında hızla yaygınlaşan bu aksiyon Türkiye'de de başladı.

İstanbul Cihangir'de bir kafe, konseptini buna göre şekillendirdi.

Kafede çekilen görüntüler, Speed Dating modasının ne olduğunu ve gençlerin buna olan talebini gözler önüne serdi.

"UMARIM EŞLEŞEREK BURADAN AYRILMIŞ OLURSUNUZ"

Görüntülerde ilk olarak kafe çalışanının Speed Dating'in ne olduğunu anlattığı görülüyor. Çalışan, "Speed Dating gecemize hepiniz hoş geldiniz. Kalabalık bir katılım var. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. Umarım eşleşerek buradan ayrılmış olursunuz" diyerek müşterileri selamlıyor. Ardından da Speed Dating'in kurallarını anlatıyor.

Speed Dating modası İstanbul'da! Birbirlerini 4 dakikada tanıyıp sevgili olmaya çalışıyorlar - Resim : 1

SPEED DATING KURALLARI

Yeni modanın kuralları ise şöyle:

Birbirini tanımayan bir erkek ve bir kadın masada baş başa oturuyor. Kendilerine 4 dakika veriliyor. Daha sonra görevli elindeki zile basıyor ve erkekler bir yan masaya geçiyor. Bu sırada kadınlar masalarında sabit kalıyor. Böylece erkekler tüm kadınların masasını tek tek gezmiş oluyor.

Karşı tarafı tanımak için 4'er dakika süreleri olan bu kişiler daha sonra serbest zaman diliminde kimi beğendiyse onun yanına giderek daha çok tanıma fırsatı buluyor.

Süre yönetimi yine kafe personelinde oluyor.

Speed Dating modası İstanbul'da! Birbirlerini 4 dakikada tanıyıp sevgili olmaya çalışıyorlar - Resim : 2

Aşure günü ne zaman, aşure orucu hangi günler tutulmalı? Moğolistan'a Starbucks! Konsept çok konuşuldu İki ilde denize girmek yasak! Ağabeyi yumurta kolisine düştü, kardeşi de bunu oyun sanınca...