Sosyal medyada gündem olan bir videoda Kur'an-ı Kerim okuyan kişinin Levent Kırca olduğu zannediliyordu! Gerçek bambaşka çıktı

Sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede gündem olan bir videoda Kur'an-ı Keri okuyan kişinin oyuncu Levent Kırca olduğu düşünülüyordu. Bu düşünce üzerine iddialar yalanlandı ve gerçek bambaşka çıktı. İşte detaylar...

Teyit.org editörü Ezgi Toprak, sosyal medyada Levent Kırca’nın dergâhta kuran okuduğuna dair iddiaların gerçek yüzünü yayınladı.

Yazısında, söz konusu videoda Galibilik cemaatinin üyelerinden Ümit Arslan Yılmaz olduğuna yer veren editör, görüntülerin 2 Ocak 2015 tarihinde Tevhid Camisi'nde kaydedildiğini belirtti.

Tersine görsel arama sonuçlarından videodaki kişinin Galip Hasan Kuşçuoğlu’nun kurduğu “Galibilik” isimli tarikatın üyesi Ümit Arslan Yılmaz olduğu ortaya çıkması üzerine videonun orijinalinin 2 Ocak 2015’te Tevhid Camisi’ndeki Mevlüt Kandili videosundan alındığı anlaşıldı.

Sosyal medyada gündem olan bir videoda Kur'an-ı Kerim okuyan kişinin Levent Kırca olduğu zannediliyordu! Gerçek bambaşka çıktı - Resim : 1Ümit Arslan Yılmaz’ın internette farklı videolarına da rastlamak mümkün. Yılmaz birçok videoda Galibilik tarikatının lideri Galip Kuşçuoğlu’ndan bahsediyor. Levent Kırca’yla benzerliği göze çarpsa da, videodaki kişi Kırca değil.

Bugün Müge Anlı'da neler olacak? Diyanete göre cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Cuma namazı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Şişli'de 2 katlı binada korkutan yangın!