En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD, ülkemizdeki ve yakın çevresindeki depremleri anlık olarak kaybediyor. Ve son depremler listesi ile paylaşıyor. Kahramanmaraş depremi üzerinden 16 gün geçti fakat bölgedeki artçı sarsıntılar, uzmanların söylediği gibi halen devam ediyor. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç şiddetinde deprem oldu? İşte 22 Şubat Çarşamba son depremler...

En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Deprem kuşağında olan ülkemizde gün içerisinde yüzlerce sarsıntı meydana geliyor. AFAD ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi tarafından bu sarsıntılar, son depremler adı altında anlık olarak kaydediliyor. Peki, 22 Şubat Çarşamba en son nerede, ne zaman, kaç şiddetinde deprem oldu? 

EN SON NE ZAMAN, NEREDE, KAÇ ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU?

AFAD, Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından 41'i 5-6 arası, 450'si 4-5 arası büyüklükte 7 bin 242 artçı deprem yaşandığını bildirdi.

Deprem sonrası 32 artçı yaşandı

Hatay'ın Defne ilçesinde saat 20.04'te 6,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, deprem sonrası, en büyüğü 5,8 olmak üzere 32 artçı deprem yaşandı. 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER 

En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER 

En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? - Resim : 2

deprem
Bir hastane daha tahliye ediliyor 77 yaşındaki afetzede: Çok deprem gördüm, böyle bir şey görmedim Deprem oldu fakat gözlükler aynı kaldı Cemreler ne zaman düşer?