En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Kahramanmaraş depremi üzerinden iki hafta geçti fakat bölgede artçı sarsıntılar sürüyor Dün akşam, Hatay'da meydana gelen 6.4 şiddetinde deprem sonrasında ise AFAD'ın verdiği bilgiye göre otuzun üzerinden artçı sarsıntı oldu. Peki, en son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi son deprem verileri...

En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ikinci haftasında yine aynı bölgede Hatay'ın Defne ilçesinde 6.4 şiddetinde deprem oldu. Saat 20.04'te olan depremin ardından en büyüğü 5.8 olmak üzere otuzu aşkın deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son depremleri anlık olarak kaydetti. Peki, 21 Şubat Salı en son nerede, ne zaman, kaç şiddetinde deprem oldu? 

EN SON NE ZAMAN, NEREDE, KAÇ ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU?

AFAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından 6 bin 212 artçı sarsıntı meydana geldi.

Deprem sonrası 32 artçı yaşandı

Hatay'ın Defne ilçesinde saat 20.04'te 6,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, deprem sonrası, en büyüğü 5,8 olmak üzere 32 artçı deprem yaşandı. 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER 

En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? - Resim : 2

AFAD SON DEPREMLER 

En son ne zaman, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? - Resim : 3

deprem
Deprem anı polis kamerasında Depremi anlatırken gözyaşlarını tutamadı Deprem mi oldu? Hatay'da deprem mi oldu? Şaban ayı ne zaman başlıyor?