En son ne zaman, nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Son depremler 8 Mart Çarşamba... AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depremleri anlık olarak kaydediyor. Dün Kayseri'de meydana gelen 4.7, 4.4, 4.3 büyüklüğündeki üç deprem, şehirdeki vatandaşları tedirgin etti. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi? İşte ölçülen son depremler...

En son ne zaman, nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde meydana gelen depremleri anlık olarak kaydediyor. Ve bunları son depremler olarak anında paylaşıyor. Dün öğlen saatlerinde Kayseri'de üst üste üç deprem meydana geldi. 4.7, 4.4, 4.3 büyüklüğünde deprem sonrasında herhangi bir olumsuz gelişmenin yaşanmadığı bildirildi. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 8 Mart Çarşamba AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

ARTÇI DEPREM SAYISI 11 BİNİ GEÇTİ!

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 11 bin 500 artçı sarsıntı meydana geldi.

EN SON NEREDE, NE ZAMAN, KAÇ ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU?

AFAD son depremler bilgisine göre saat 17.18'de merkez üssü Sivas'ın Gürün ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kayseri'nin İncesu ilçesinde saat 14.47'deki 4,7'lik depremin ardından Hacılar ilçesinde saat 14.48'de 4,4 ve İncesu ilçesinde saat 14.53'te 4,3 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER 

En son ne zaman, nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER 

En son ne zaman, nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? - Resim : 2

deprem
En yeni, farklı, anlamlı Dünya Kadınlar Günü mesajları 621 hesap yöneticisi hakkında işlem başlatıldı Depreme Malatya'da yakalanan vatandaş yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı Ramazan'a kaç gün kaldı?