Deprem mi oldu? 30 Eylül AFAD - Kandilli Rasathanesi en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Son dakika deprem haberleri... Türkiye ve yakın çevresinde anlık sarsıntıları, AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesinde görebiliyoruz. Bodrum'da meydana gelen deprem, vatandaşları korkuturken yakın illerde de hissedildi. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 30 Eylül Cumartesi son depremler listesi...

Deprem mi oldu? 30 Eylül AFAD - Kandilli Rasathanesi en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Son dakika Bodrum'da deprem... AFAD, son dakika uyarısı ile Bodrum'da meydana gelen depremi duyurdu. Ege Denizi'nde meydana gelen deprem Bodrum'da vatandaşları korkuttu. Yakın illerde de hissedilen depreme dair detaylar Kandilli Rasathanesi tarafından açıklandı. İşte 30 Eylül 2023 son depremler listesi...

Deprem mi oldu? 30 Eylül AFAD - Kandilli Rasathanesi en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? - Resim : 1

EN SON NE ZAMAN DEPREM OLDU?

AFAD ve Kandilli son depremler listesine göre Ege Denizi'nin 19,95 km açıklarında deprem meydana geldiğini açıkladı. Bodrum'da hissedilen 4,1 Mw büyüklüğünde depremin derinliği 6.28 km olarak açıklandı. AFAD, deprem sonrasında herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığını bildirdi. 

Deprem mi oldu? 30 Eylül AFAD - Kandilli Rasathanesi en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? - Resim : 2

GÜNCEL VE ANLIK SON DEPREMLER

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor. 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

Deprem mi oldu? 30 Eylül AFAD - Kandilli Rasathanesi en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? - Resim : 3

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın https://deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

deprem AFAD
Bodrum'da korkutan deprem Swıssôtel Antalya Kalkan 2025 yılında kapılarını açacak Kiralık daire bulamayan aile, misafirhanede kalıyor! Bekçilik sınavı saat kaçta başlıyor, sonuçlar ne zaman belli olacak?