En son deprem ne zaman oldu?

En son ne zaman deprem oldu? Ülkemizde ve yakın çevresinde meydana gelen sarsıntıları, AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık olarak kaydediyor. Kaydedilen bu sarsıntılar, vatandaşları bilgilendirmek için son depremler listesi ile paylaşılıyor. Peki, en son, nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 23 Mayıs Salı Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi...

En son deprem ne zaman oldu?

Deprem mi oldu? Vatandaşlar, anlık sarsıntı sonrasında AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini kontrol ediyor. Dün akşam Kahramanmaraş'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremden sonra bu sabah da 4,2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. İşte 23 Mayıs Salı AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

EN SON NE ZAMAN DEPREM OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının sitesinde yer alan bilgiye göre, 22 Mayıs Pazartesi günü saat 19.06'da merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

EN SON NEREDE, NE ZAMAN, KAÇ ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU?

AFAD tarafından verilen bilgilere göre bu sabah 04.12'de Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin 6,98 km derinlikte olduğu açıklandı. 

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER 

 En son deprem ne zaman oldu? - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER 

 En son deprem ne zaman oldu? - Resim : 2

deprem
Tahsis numarası 0,1,2,3,4,5,6,7,8, 9 olanlar ne zaman maaş alır? Babalar günü ne zaman, haziranın kaçında? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken güvenlik tedbiri Karayolları 3000 işçi alımı kurası ne zaman çekilecek?