Son Dakika: Şiddetli kar yağışı nedeniyle Iğdır ve Ağrı'da eğitime ara verildi

Iğdır'da ve Ağrı'nın da bazı ilçe ile köylerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi.

Son Dakika: Şiddetli kar yağışı nedeniyle Iğdır ve Ağrı'da eğitime ara verildi

Iğdır'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, yüksek kesimlerde etkisini artırdı. Artan kar yağışından dolayı merkeze bağlı Alibeyköy, Mezra, Aliköçek, Zor (Karaçomak), Kervansaray, Pınarbaşı, Kızılkule, Taşlıca ve Gülpınar köylerinde yarın eğitime ara verildi.

Son Dakika: Şiddetli kar yağışı nedeniyle Iğdır ve Ağrı'da eğitime ara verildi - Resim : 1

BİR İLDE DAHA OKULLAR TATİL

Ağrı'da da akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ilçelerde de yaşamı olumsuz etkiledi.

Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yollarının kapalı olduğu bildirildi.

Son Dakika: Şiddetli kar yağışı nedeniyle Iğdır ve Ağrı'da eğitime ara verildi - Resim : 2

Açıklamada, ilçede köy okullarıyla taşımalı eğitime 18 Aralık 2023 Pazartesi günü eğitime ara verildiği ifade edildi. Diyadin Kaymakamlığı da kar yağışı nedeniyle, taşımalı eğitim ile ilçeye bağlı Hacıhalit, Mutlu, Sürmelikoç, Taşkesen ile Yukarıdalören köylerinde eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Kaynak: İHA

Yeşilçam senaryolarını aratmayan hikaye! Gerçek babasını öğrendi! 100 milyonluk servete ortak oldu MasterChef'te kim elendi, Dilara mı, Esra mı? Sosyal medya Celal Şengör'e benzeyen Yunan programcıyı konuşuyor! "Celal Şengör'ü bile çalmışlar" En son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu