Son Dakika: İstanbul'da doğalgaz patlaması: 1 ölü, 5 yaralı

Son Dakika: İstanbul Küçükçekmece'de, bir binanın giriş katında meydana gelen ve doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Ayrıca gün içinde Ankara'da da bodrum kattaki bir evde doğal gaz patlaması meydana gelmişti.

  • İstanbul Küçükçekmece'de 4 katlı binanın bodrum katında doğal gaz kaynaklı olduğu iddia edilen bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Son Dakika: İstanbul'da doğalgaz patlaması: 1 ölü, 5 yaralı - Resim : 1

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

  • Zaman zaman alevlerin yükseldiği yerde patlamalar meydana gelirken son dakika açıklamasına göre olayda 1 kişi hayatını kaybetti.

Son Dakika: İstanbul'da doğalgaz patlaması: 1 ölü, 5 yaralı - Resim : 2

  • İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Küçükçekmece'de ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı olduğu tespit edilen patlamada 1 kişi öldü, 2'si ağır 5 kişi yaralandı" dendi.

Son Dakika: İstanbul'da doğalgaz patlaması: 1 ölü, 5 yaralı - Resim : 3

ANKRADA DA PATLAMA MEYDANA GELDİ

  • Öte yandan bugün öğle saatlerinde Ankara'daki 3 katlı bir binanın bodrum katında patlama meydana geldi. İş yerinde tadilat sırasında meydana gelen doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı.
  • Atatürk Mahallesi Gönül Sokak'ta saat 11.00 sıralarında meydana gelen patlama sonrası olay yerine ekipler sevk edildi.

Son Dakika: İstanbul'da doğalgaz patlaması: 1 ölü, 5 yaralı - Resim : 4

Yarınki 40 sefer iptal edildi Lüks sitede havuzu fark etmedi! Kargo çalışanının çabası kameralara yansıdı Özgür Saral dahil 19 kişi adliyeye sevk edildi Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı: Hafta sonu hava nasıl olacak?