Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 1 Haziran 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Az önce deprem mi oldu? Deprem kuşağında olan ülkemizde ve çevresinde meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından tespit ediliyor. Bu depremler, merkezi, büyüklüğü, derinliği gibi bilgileri ile son depremler listesine kaydediliyor. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 1 Haziran 2024 son depremler listesi...

Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 1 Haziran 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından bugün kaydedilen son depremler; Hatay, Gemlik Körfezi, Ege Denizi, Denizli, Akdeniz, Van, Kayseri, Kahramanmaraş, Muğla merkezli. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte son depremler listesine göre 1 Haziran 2024 Cumartesi günü meydana gelen depremler...

Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 1 Haziran 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın "deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 1 Haziran 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 2

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

Kanalizasyon çalışması sırasında göçük: 1 işçi öldü Hafta sonu hava nasıl olacak? 1-2 Haziran 2024 Meteoroloji hava durumu raporu Bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı! Akdeniz, Adana ve Çanakkale'de korkutan depremler!