Adana'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde, ne zaman? 7 Ağustos 2024 AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler

Adana'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son depremler ile Adana'nın Kozan ilçesinde meydana gelen depremi duyurdu. Adana'nın Kozan ilçesinde saat 05.32'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından 4.5, 4.0, 3.7 büyüklüğünde depremler de oldu. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 7 Ağustos 2024 son depremler listesi...

Adana'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde, ne zaman? 7 Ağustos 2024 AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kozan olan 4,6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 7,6 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Adana'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde, ne zaman? 7 Ağustos 2024 AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetimi Başkanlığı (AFAD) resmi sitesinde son depremler listesi ile Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 Adana'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde, ne zaman? 7 Ağustos 2024 AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 2

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

MasterChef'te sezonun ilk eleme adayları belli oldu! Adana'da art arda 3 deprem Usta yardımcısı, tezgahtarı böyle kurtardı Tarlada yeni doğmuş bebek bulundu