Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 29 Nisan 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Ege Denizi'nde deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde, nerede? AFAD, son dakika deprem haberi ile duyurdu. Depremi hisseden vatandaşlar, kaç büyüklüğünde, nerede merak ediyor. İşte 29 Nisan 2024 son depremler listesi...

Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 29 Nisan 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.24'te merkez üssü Ege Denizi olan 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Muğla'nın Datça ilçesinin yaklaşık 195,27 kilometre açıklarında meydana gelen depremin 9,65 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 

 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 29 Nisan 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın "deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 29 Nisan 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 2

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

 

deprem
Bugün hava nasıl olacak 29 Nisan 2024? Yağışlar ne kadar sürecek, ne zaman bitiyor? Ege Denizi'nde korkutan deprem Bakan Bayraktar'dan doğal gaz müjdesi Bolu Dağı'nda sis ve sağanak etkili oluyor