Sokakta gördüğü genç kıza kendisini sordu! Aldığı cevap tatmin etmeyince peşinden gidip ders verdi...

Sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi olan kullanıcılar, son zamanlarda sokaklarda gördükleri vatandaşların izni olmadan onları kayda alıyor. Yayımlanan videolarda resmen sokaktaki vatandaşların taciz edildiği, zorla konuşturulmaya çalışıldığı anlar yer alırken son olarak sosyal medya fenomeni İbrahim Yılmaz'ın paylaştığı video gündem oldu. İşte o görüntüler...

Sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi olan kullanıcılar, son zamanlarda sokaklarda gördükleri vatandaşların izni olmadan onları kayda alıyor. Yayımlanan videolarda resmen sokaktaki vatandaşların taciz edildiği, zorla konuşturulmaya çalışıldığı anlar yer alırken son olarak sosyal medya fenomeni İbrahim Yılmaz'ın paylaştığı video gündem oldu.

Bankta oturan bir genç kızın yanına giderek, "internette bir tane adam var takipçilerine para veriyor, onu hiç gördünüz mü?" diye sorması üzerine genç kızın rahatsız olarak "yok görmedim" şeklinde cevap vermesi sosyal medyada dikkat çekti. 

Sokakta gördüğü genç kıza kendisini sordu! Aldığı cevap tatmin etmeyince peşinden gidip ders verdi... - Resim : 1

Genç kızın cevap vermek istememesi, rahatsız olduğunu hareketlerinden belli etmesine rağmen sosyal medya fenomeninin ısrarcı tavrı tepkilere neden oldu.

Sokakta gördüğü genç kıza kendisini sordu! Aldığı cevap tatmin etmeyince peşinden gidip ders verdi... - Resim : 2

Birçok kullanıcının eleştirdiği bu videoya gelen yorumlardan birisi de "milyon takipçinizin olması size birilerini taciz etme hakkı vermiyor" oldu.

Sokakta gördüğü genç kıza kendisini sordu! Aldığı cevap tatmin etmeyince peşinden gidip ders verdi... - Resim : 3

Kızın rahatsız olarak banktan kalkıp gittiği anlarda, sosyal medya fenomeninin ısrarcı tavrının sürdüğü ve kızın peşinden gittiği de video da görülüyor.

Son dakika! Kuşadası'nda 4,4'lük deprem | Kandilli Rasathanesi son depremler listesi Son dakika! AFAD duyurdu: Malatya'da 3.9 büyüklüğünde deprem Denizde hortum çıkma anı kamerada Maltepe'de yürekleri yakan kaza