Sivas kışa 'merhaba' dedi! Termometreler 3 dereceyi gösterdi

Sivas'ta soğuk hava etkisini göstermeye başladı. Öyle ki termometreler 3 dereceye kadar düştü. Vatandaşlar, "Sivas’ta hava sıcaklığı akşamla sabah çok farklı” diye konuştu.

Sivas kışa 'merhaba' dedi! Termometreler 3 dereceyi gösterdi

Kışın, Türkiye'de en çetin geçtiği illerden biri olan Sivas, kışa 'merhaba' dedi. Eylül ayının başında olmamıza rağmen Sivas'ta termometreler 3 derece kadar düştü. Kışlık elbiselerini dolaplardan çıkardıklarını söyleyen vatandaşlar, Sivas'ta havanın sabah farklı gece farklı olduğunu söyledi. Buna rağmen vücutları soğuğa alışık kimi insanlar ise hala yazlık elbiselerini giymeye devam ediyor.

Sivas kışa 'merhaba' dedi! Termometreler 3 dereceyi gösterdi - Resim : 1

"KIŞ ERKEN GELDİ"

Abdullah Kaçar, bu kışın erken geldiğini belirterek, “Sivas’ta havalar soğudu, baya soğudu. Zaten montu da giydim. Sivas’ta hava sıcaklığı geceleri fazlasıyla düşüyor, gündüzleri 20 derece ama akşama doğru serinliyor. Bu sene kış biraz daha erken geldi. Sivas’ta soğuk havalar 10’uncu ay gibi etkisini gösteriyordu ama bu sene biraz erken geldi. Şuanda hava soğuk” dedi.

Sivas kışa 'merhaba' dedi! Termometreler 3 dereceyi gösterdi - Resim : 2

“HAVA SICAKLIĞI AKŞAMLA SABAH ARASINDA ÇOK FARKLI”

Bir diğer vatandaş Hamdi İnce ise açıklamasında, “Sivas’ımızda havalar soğumaya başladı. Öğleye doğru hava sıcak oluyor, akşama doğru üşüyoruz. Buda bizi biraz hasta ediyor ama biz Sivaslılar alışık. Şuna da ben tişörtleyim, sabah erken çıktım ama havalar ısındığı zamanda yanımıza aldığımız kalın kıyafetler elimizde yük oluyor. Hava ilerleyen saatlerde ısınır diyerek tişörtle çıktım. Hava sıcaklığı baya düştü, Sivas’ta hava sıcaklığı akşamla sabah çok farklı”ifadelerini kullandı.

Sivas kışa 'merhaba' dedi! Termometreler 3 dereceyi gösterdi - Resim : 3

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Sivas'ta sabah saatlerinde hava sıcaklığı 1 dereceye kadar düşerken Sivas'ın en soğuk ilçesi 0,3 derece ile Kangal ilçesi oldu.

12 Eylül mağduru gazeteci yaşadıklarını anlattı: 17 yaşındaydım... Çoluk çocuk onlarca göçmen bir anda botla plaja indi! Gören şaştı kaldı! Pendik'te orman yangını İstanbul'da su kirliliği