Sinop'ta intihar girişimini belediye başkanı engelledi

Sinop'un Gerze ilçesinde bir vatandaş geçim sıkıntısı çektiği iddiasıyla çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu. Tüm çabaya rağmen inmesi için ikna edilemeyen vatandaşı, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy kurtardı. Film sahnelerini aratmayan olay kameralara yansıdı.

Sinop'ta saat 09.30 sıralarında Okullar Caddesi'nde maddi zorluk yaşadığı ve yardım alamadığı iddia edilen Ahmet Ş.(47), bir evin çatısına çıkarak intihara kalkıştı.

Sinop'ta intihar girişimini belediye başkanı engelledi - Resim : 1

Sinir krizi geçiren Ahmet Ş. üzerindeki kıyafetleri parçalarken, Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde hazır bekledi. Aşağıya açılan branda ile de önlem alındı.

Sinop'ta intihar girişimini belediye başkanı engelledi - Resim : 2

BAŞKANI CEVAT ŞENSOY ÇATIYA ÇIKTI

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, intihar girişiminin yaşandığı çatıya çıkarak şahsı sakinleştirmeye çalıştı.

Sinop'ta intihar girişimini belediye başkanı engelledi - Resim : 3

PANTOLONUNDAN YAKALAYIP GERİ ÇEKTİ

Şahıs, Başkan Şensoy’un uğraşlarına rağmen intihardan vazgeçmedi. Şensoy, şahsı pantolonundan yakalayıp çekerek aşağıya indirdi.

Sinop'ta intihar girişimini belediye başkanı engelledi - Resim : 4

Kaynak: İHA

Adana Valiliği yakınında bomba paniği Survivor ilk bölüm yayın tarihi nedir? Survivor 2024 kadrosunda kimler var? Van'da minibüs karıştı! Kadın kocasını sevgilisiyle saç saça kavga etti! O anlar kamerada Kurban Bayramı 2024 ne zaman, hangi ayda ? Gelecek yıl Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?