Sinan Oğan'ın eşi Gökçen Oğan'ın gazetecilerin mikrofonlarını tuttuğu anlar beğeni topladı

Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarını Adıyaman'da sürdüren ATA İttifakı adayı Sinan Oğan'ın en büyük destekçilerinden biri de eşi Gökçen Oğan. Her adımda yanında olan Gökçen Oğan'ın Sinan Oğan'ın açıklama yapacağı sırada gazetecilerin mikrofonlarını tuttuğu anlar beğeni topladı.

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Adıyaman'da sevenleriyle buluştu. Sinan Oğan'a her adımında yanında olan eşi Gökçen Oğan da eşlik etti. Adıyaman'da sevgi seliyle karşılaşan Oğan çifti, destekçileriyle bir araya geldi.

EŞİNİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ
ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ı takip eden gazeteciler görüntü alırken, eşi Gökçen Oğan gazetecilerin mikrofonlarını tuttu.

Sempatik tavırlarıyla sosyal medyada ilgi gören Gökçen Oğan o görüntüleri "Cumhurbaşkanı adayının eşi yayıncı olunca" ifadeleriyle paylaştı.

Sinan Oğan'ın eşi Gökçen Oğan'ın gazetecilerin mikrofonlarını tuttuğu anlar beğeni topladı - Resim : 1

GÖKÇEN OĞAN KİMDİR?
Gökçen Oğan Orta Asya Uzmanı, araştırmacı. Gazi Üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümü'nden mezun oldu.

"Şanghay işbirliği örgütü ve bölgesel işbirliği girişimleri" başlıklı teziyle yüksek lisansını tamamladı.

Avrasya stratejik araştırmalar merkezi'nde (ASAM) orta asya uzmanı olarak görev yaptı.

Çeşitli araştırma merkezlerinin Avrasya danışmanlığını üstlendi.

Bölgeye ilişkin pek çok makale ve araştırması bulunan Oğan, halen orta Asya, Afganistan ve Pakistan merkezli çalışmalarını sürdürüyor.

Anneler günü ne zaman, bu pazar mı? Naci Görür'den seçmenlere sitem dolu sözler Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı, bayram tatili kaç gün? TOGG ve Deriner Barajı buluştu