Şiddetli yağışlar ve rüzgar özellikle Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğuna neden oldu

İstanbul için beklenen yağış sabah saatlerinde Anadolu Yakası'nda başladı. Yağmur sonrası D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu oluştu. Bazı noktalarda zaman zaman trafik durma noktasına geldi.

Şiddetli yağışlar ve rüzgar özellikle Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğuna neden oldu

İstanbul için beklenen yağış sabah saatlerinde Anadolu Yakası'nda başladı. Yağmur sonrası D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu oluştu. Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluk oranı yüzde 54’e ulaştı.

Şiddetli yağışlar ve rüzgar özellikle Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğuna neden oldu - Resim : 1

Haftanın ilk iş gününde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik yoğunluk haritası verilerine göre, il genelindeki yoğunluk saat 08.00 itibarıyla yüzde 47 olarak ölçülürken Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğu yüzde 54 seviyelerine ulaştı.

Şiddetli yağışlar ve rüzgar özellikle Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğuna neden oldu - Resim : 2

Yağmur sonrası ise Kadıköy D-100 kara yolunda her iki yönde de trafik yoğunluğu oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre, Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğu yüzde 54 seviyelerine çıktı.

Şiddetli yağışlar ve rüzgar özellikle Anadolu Yakası'nda trafik yoğunluğuna neden oldu - Resim : 3

TÜBİTAK 195 proje personeli alacak 'Anlatmaya gerek yok' ile hafızalara kazındı! Bu defa bakın ne yaptı İstanbul barajlarına son yağışlar da yetmedi! Diyanet'ten "kira artışı" fetvası