SED yardımı ne zaman yatacak, mayıs SED ödemesi yapıldı mı?

SED yardımı mayıs ayı ortasında cevabını buldu. Sosyal ve Ekonomik Destek, ihtiyaç sahibi ailelerin desteklenmesi amacıyla 12 ay süresinde yapılan bir ödemedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, SED Mayıs 2023 ödemesine dair açıklama yaptı. Peki, SED mayıs ödemesi yapıldı mı, ne zaman yapılacak? İşte SED yardım sorgulama ekranı...

SED yardımı ne zaman yatacak, mayıs SED ödemesi yapıldı mı?

Sosyal ve Ekonomik Destek yani SED ödeme sorgulaması yapılıyor. İhtiyaç sahipleri ailelere değişik oranlarda yapılan SED ödemesi için Bakan Yanık açıklama yaptı ve mayıs ayında 561.123.454 TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yapıldığını açıkladı. Peki, SED mayıs ödemesi hesaplara geçti mi? İşte e-devlet SED mayıs ödeme sorgulama...

SED YARDIMI MAYIS 2023 HESAPLARA YATTI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının temel gereksinimlerinin ve eğitim giderlerinin karşılanması için Mayıs ayı içerisinde 561.123.454 TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yapıldığını açıkladı.

Çocuk politikalarının temelinin aile bütünlüğünün korunması ve çocuğun aile ortamında sağlıklı birey olarak yetiştirilmesi olduğunun altını çizen Bakan Yanık, bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelere çocukları için Sosyal ve Ekonomik Destek verdiklerini ifade etti.

SED yardımı ne zaman yatacak, mayıs SED ödemesi yapıldı mı? - Resim : 1

Bu doğrultuda Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesiyle ihtiyaç sahibi ailelerdeki 178 bin çocuğun masraflarını karşıladıklarını bildiren Bakan Yanık, “SED ile ailelerin, çocuklarının temel gereksinimlerini ve eğitim giderlerini karşılıyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize çocukları için Mayıs ayı içerisinde toplam 561.123.454 TL tutarında Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yaptık” ifadelerini kullandı.

SED yardımı ne zaman yatacak, mayıs SED ödemesi yapıldı mı? - Resim : 2

SED MAYIS 2023 ÖDEME SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Sosyal ve Ekonomik Destek SED ödemeleri e-devlet üzerinden sorgulanabiliyor. E-devlete TC kimlik numarası ve şifresi ile Sosyal ve Ekonomik Destek Ödeme Bilgileri Sorgulama ekranından kontrol edebilirsiniz.

SED YARDIMI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul için sarı kodlu uyarı 18 Mayıs yarım gün tatil mi? 19 Mayıs hangi gün? Kara haber: Leylek Jonas kartal saldırısı sonucu öldü! Cumhurbaşkanı özel yayını ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?