Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Seçil Erzan evli mi? Seçil Erzan olayı ne?

Seçil Erzan, gündemin ilk sırasında yer alan dolandırıcılık olayı ile ismi tanındı. Şube müdürü olarak çalıştığı bankada futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan'a dair bilgiler merak ediliyor. Peki, Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Seçil Erzan evli mi? Seçil Erzan olayı ne?

Seçil Erzan ismi, dolandırıcılık olayı ile gündemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Seçil Erzan, Galatasaray’ın eski yıldızları Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın dolandırılması iddiasıyla tutuklanmıştı. Peki, Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Seçil Erzan evli mi? Seçil Erzan olayı ne? - Resim : 1

SEÇİL ERZAN KİMDİR?

Seçil Erzan, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde doğdu. Lise mezuniyeti sonrasında Kocaeli Üniversitesinde yükseköğrenimini tamamladı. Çorlu'da on yıl şube müdürü olarak çalıştıktan sonra Denizbank'ın Bahçeşehir, Florya, Levent Büyükdere şubelerinde müdürlük yaptı.

Seçil Erzan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Seçil Erzan evli mi? Seçil Erzan olayı ne? - Resim : 2

SEÇİL ERZAN OLAYI NE?

Seçil Erzan, Denizbank ile Galatasaray arasında imzalanan sponsorluk anlaşması ile Fatih Terim'e finansal danışmanlık yapmaya başladı. Bu sayede Galatasaraylı futbolcularıyla tanışmayı başardı. Onlara yüksek getirili bir fon öneren ve bunun banka tarafından yönetildiğini söyleyen Erzan, ilk başlarda ödeme bile yaptı. Sonrasında ise paraları kendi hesabına aktarmayı başardı. Bu şekilde çok sayıda futbolcu, iş insanı ve yakınlarını dolandırdığı iddia ediliyor.

kimdir
İranlı turistler Van'daki otelleri doldurdu Marmara'ya 'fırtına' uyarısı Bu yıl Ramazan ayı ne zaman, bayramda kaç gün tatil olacak? Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi saat kaçta?