Sarı taksi şoförlerinin fahiş fiyatına 10 gün bağlama! Eminönü-Şişli arasına 400 TL istedi

İstanbul'daki şikayetler üzerine sarı taksi denetlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Eminönü'nden Şişli ve Osmanbey'e gitmek için 400'er lira isteyen 2 sürücüye 4 bin 64'er lira ceza kesildi ve araçları 10 gün süreyle trafikten men edildi.

Sarı taksi şoförlerinin fahiş fiyatına 10 gün bağlama! Eminönü-Şişli arasına 400 TL istedi

Fatih'te yapılan denetimde, müşterilerinden fazla ücret isteyen ve yolcu seçen taksi sürücülerine toplam 12 bin 192 lira ceza kesildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı sivil trafik polisleri, Eminönü'nde taksicilere yönelik denetim yaptı.

Fatih'te polis ekiplerince yapılan denetimde, müşterilerinden fazla ücret isteyen ve yolcu seçen taksi sürücülerine toplam 12 bin 192 lira ceza yazıldı.

Sarı taksi şoförlerinin fahiş fiyatına 10 gün bağlama! Eminönü-Şişli arasına 400 TL istedi - Resim : 1

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı sivil trafik polisleri, Eminönü'nde taksicilere yönelik denetim yaptı. Sivil trafik polisleri, yolcu gibi bindikleri taksicilerin müşteri seçip seçmediklerini kontrol etti.

Yapılan kontrollerde, Eminönü'nden Şişli ve Osmanbey'e gitmek için 400'er lira isteyen 2 sürücüye 4 bin 64'er lira ceza kesildi ve araçları 10 gün süreyle trafikten men edildi.

Sarı taksi şoförlerinin fahiş fiyatına 10 gün bağlama! Eminönü-Şişli arasına 400 TL istedi - Resim : 2

Yolcu seçen bir taksi sürücüsüne de 4 bin 64 lira ceza uygulanarak, aracı 10 gün süreyle trafikten alındı.

Trafikten men edilen araçlar, çekiciyle kaldırıldı.

Denetimde ayrıca hatalı U dönüşü yapan 2 sürücü ile emniyet kemeri takmayan 6 sürücüye 436'şar lira, sürüş esnasında cep telefonu kullanan 2 sürücüye de 951'er lira ceza kesildi.

ASKİ duyurdu! Ankara'nın 3 ilçesinde yarın su kesintisi olacak CHP belediyeciliği Esenyurt halkını perişan etti! Küçük çocuğa alkol içirip video çektiler 2 eşini de yanına alıp canlı yayın açtı