Sandık görevlisi parası ne zaman yatar? 2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar?

Sandık görevlisi parasının ne zaman ödeneceği, bugün seçimde görevli olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Seçimde Sandık kurulu başkanı, memur üye, bina sorumlusu gibi görev alanlar buna göre sandık görevlisi ücreti alacak. Peki, sandık görevlisi parası ne zaman yatar? İşte 2024 sandık görevlisi ücreti...

Sandık görevlisi parası ne zaman yatar? 2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar?

Sandık görevlisi binlerce kişi, bugün yerel seçimde farklı görevlerde yer aldı. Sabah saatlerinde başlayan mesaileri, gece yarılarına kadar devam etti. Sandık kurulu başkanı, sandık görevlisi, bina sorumlusu ve partili üyelerde görev alanlar, görev aldıkları pozisyonlara göre ücret alacak. Peki, sandık görevlisi parası ne zaman yatar? 2024'te sandık görevlisi ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Sandık görevlisi parası ne zaman yatar? 2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar? - Resim : 1

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ NE ZAMAN YATACAK?

Sandık görevlisi ücretlerinin yatış tarihi ve nereye yatırılacağına ilişkin YSK'dan resmi bir açıklama bulunmuyor. Sandık görevlisi ücretlerinin Nisan ayı içerisinde yatırılması bekleniyor. Sandık görevlisi ücretleri geçtiğimiz yıllarda Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankaları aracılığıyla yatırılmıştı.

Sandık görevlisi parası ne zaman yatar? 2024 sandık görevlisi ücreti ne kadar? - Resim : 2

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETİ 2024 NE KADAR?

Seçim görevlisi ücretleri memur maaşı katsayı oranına göre belirleniyor. 31 Mart yerel seçimlerinde sandıklarda görev yapan görevlilerin alacakları ücretler şu şekilde:

- Sandık kurulu başkanları 2.947 TL;

- Sandık memuru/ görevlileri 2.088 TL;

- Partili üyelere 1.044 TL;

- Bina sorumlularına ise 2.936 TL ödeme yapılacak.

Etimesgut'ta kim ne kadar oy aldı? Sandığımdan kim çıktı? Yerel seçimde oy kullandığınız sandıktan kim, ne kadar oy aldı? Erkek Bebek İsimleri 2024: En Güzel, Modern ve Popüler Erkek İsimleri Türkiye geneli canlı seçim sonuçları son durum: Hangi parti kaç belediyede önde?