Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi merakla bekleniyor. İŞKUR üzerinden başvurularını yapan binlerce aday, Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişini ve nihai listenin açıklanmasını bekliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanır? Sağlık Bakanlığı nihai liste sorgulama nasıl yapılır?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişine günler kaldı. Başvurular, İŞKUR üzerinden 23-27 Şubat tarihlerinde alındı. Ağırlık olarak temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Başvuru yapan adaylar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura tarihi, kura canlı yayınını ve kura sonuçlarını araştırıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman yapılacak? Kura sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 1

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK? 

ÖSYM’nin 27.000 personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştı. Bu nedenle 18-19 Mart olarak açıklanan kura çekilişi ertelendi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi 3-4 Nisan 2024 tarihinde yapılacak. Kura çekiminde asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday belirlenecek. Atamalar, sınava tabi tutulmaksızın noter kura ile yapılacak.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 2

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ NEREDEN YAYINLANACAK?

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi Ankara'da canlı yayında 09.00 - 18.00 saatleri arasında noter huzurunda yapılacak. Kura çekilişi, bakanlığın Youtube kanalından canlı takip edilebilecek. Kura sonuçlarının kura çekilişi sonrasında belli olması ve sisteme girilmesi bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? Kura sonuçları ne zaman açıklanacak? - Resim : 3

KURA SONUÇLARI NASIL, NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

İSKİ İstanbul baraj doluluk oranı son durumu nedir? Ali Sirmen hayatını kaybetti 18 Mart Pazartesi tatil mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? İftara ne kadar kaldı? Bugün iftar saat kaçta?