Sağlık Bakanlığı haziran ayı yer değiştirme kurası ne zaman çekilecek? Kura yeri ve saati belli oldu mu?

Sağlık Bakanlığı personeli için haziran dönemi iller arası yer değiştirme kura tarihi Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Tayin için başvurularını yapan personel, Sağlık Bakanlığı yer değiştirme kurası ne zaman, nerede, saat kaçta çekilecek merak ediyor.

Sağlık Bakanlığı haziran ayı yer değiştirme kurası ne zaman çekilecek? Kura yeri ve saati belli oldu mu?

Sağlık Bakanlığı haziran ayı tayin kurası için verilen tarih yaklaşıyor. Sağlık Bakanlığı personelinde yer değiştirme için başvurular, 26 Haziran-1 Temmuz arasında alınmıştı. Başvuru yapanlar, yhgm.saglik.gov.tr adresinden açıklanacak kura saati ve yerini bekliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman çekilecek?

HAZİRAN AYI İSTEĞE BAĞLI İLLER ARASI YER DEĞİŞTİRME KURASI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı 2024 yılı haziran dönemi isteğe bağlı iller arası yer değiştirme atanma kurası 26 Temmuz 2024 Cuma günü yapılacak.

KURA SONUÇLARI NE ZAMAN, NEREDEN AÇIKLANACAK?

İller arası yerleştirme sonuçları kura çekiminin ardından aynı gün "yhgm.saglik.gov.tr" adresinden ilan edilecek.

KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Atama sonuçları noter huzurunda yapılacak kuranın ardından aynı gün içerisinde Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (https://yhgm.saglik.gov.tr/) erişime açılacak.

MasterChef All Star ana kadrosuna giren 5. yarışmacı kim oldu? Şehre inen bozayı dehşet saçtı Meksika Survıvor'ında Ata Demirer anımsatması Otomobil ile minibüs çarpıştı: 14 yaralı