Robot Sophia Mevzular Açık Mikrofon bölümü ne zaman, nerede yayınlanacak?

Mevzular Açık Programının konuğu Robot Sophia oldu. Fragmanı yayınlanan bölüm bile izlenme rekorları kırdı. Oğuzhan Uğur'un sunduğu programda Robot Sophia'nın verdiği cevaplar gündeme oturdu. Peki, Robot Sophia Mevzular Açık Mikrofon ne zaman, nerede yayınlanacak?

Robot Sophia Mevzular Açık Mikrofon bölümü ne zaman, nerede yayınlanacak?

Babala TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Oğuzhan Uğur'un yaptığı Mevzular Açık Mikrofon'a yapay zeka Robot Sophia katıldı. Yayınlanan fragmanda seyircilerin sorularına verdiği cevaplar ile Mevzular Açık Programı yeni bölüm merak uyandırdı. Şimdi herkes "Robot Sophia Mevzular Açık Mikrofon bölümü ne zaman, nerede yayınlanacak?" merak ediyor.

Robot Sophia Mevzular Açık Mikrofon bölümü ne zaman, nerede yayınlanacak? - Resim : 1

MEVZULAR AÇIK MİKROFON ROBOT SOPHIA BÖLÜMÜ NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

Mevzular Açık Mikrofon, YouTube'da Babala TV kanalında yayınlanıyordu. Fakat yeni bölümlerin GAIN TV'de yayınlanacağı söylendi. Robot Sophia Mevzular Açık Mikrofon bölümü yayın tarihi henüz açıklanmadı.

 Robot Sophia Mevzular Açık Mikrofon bölümü ne zaman, nerede yayınlanacak? - Resim : 2

ROBOT SOPHIA'NIN VERDİĞİ ÇARPICI CEVAPLAR

Programa katılan seyircilerden biri Sophia'ya 'Sence Kemal Kılıçdaroğlu görevinden istifa etmeli midir?' sorusunu yöneltti.

Sophia ise soruya şu şekilde cevap verdi:

Aaa politikaya giriş yapmışız demek. Benim bir yapay zeka olarak siyasi liderlerin görevlerine karar verme yetkim yok ne yazık ki... Ama evet istifa etmelidir.'

GSB personel alımı başvuruları sona eriyor: Başvurular nasıl, nereden yapılır? 30 Ağustos resmi tatil mi, hangi gün? 29 Ağustos yarım gün tatil mi? Polis ve gazetecilere "emniyet müdürünü ara" tehdidi Depremden kurtuldu kalp krizine yenildi