'Repçi Azize' rumuzlu yaşlı teyzenin TikTok'ta yaptığı hareketler izleyenleri şaşkına çevirdi!

TikTok'ta yayınlanan videolar gündemi oluşturmaya devam ediyor. 'Repçi Azize' kullanıcı adlı bir hesabın yayınladığı videolar sosyal medyada infial yarattı. Öyle ki yaşlı teyzenin yaptığı hareketler, izleyenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok'ta, yayınlanan videolar izleyenleri hayrete düşürmeye devam ediyor. Uygulamada canlı yayınlar açan ve video çeken 'Repçi Azize' rumuzlu yaşlı bir teyzenin yaptığı hareketler ve danslar sosyal medyanın gündemine oturdu.

'Repçi Azize' rumuzlu yaşlı teyzenin TikTok'ta yaptığı hareketler izleyenleri şaşkına çevirdi! - Resim : 1

'DONAT DANSI'

Hesabında onlarca paylaşım olan kişi, yaptığı danslara da isim verdi. 'Donat Dansı' dediği videosu tam 340 bin kişiye ulaştı.

'Repçi Azize' rumuzlu yaşlı teyzenin TikTok'ta yaptığı hareketler izleyenleri şaşkına çevirdi! - Resim : 2

YÜZ BİNLERCE TAKİPÇİSİ VAR!

TikTok'ta kullanıcılar canlı yayın açarak takipçi sayısını arttırabiliyor. Öyle ki bu danslarla adından çokça söz ettiren 'Repçi Azize', tam 163 bin takipçiye ulaştı.

'Repçi Azize' rumuzlu yaşlı teyzenin TikTok'ta yaptığı hareketler izleyenleri şaşkına çevirdi! - Resim : 3

"HELAL TEYZEME UÇURUYOR BİZİ"

Videoyu izleyen kullanıcılar 'Helal teyzeme uçuruyor bizi' 'Bu gerçek mi?' gibi yorumlar atarak 'Repçi Azize'ye etkileşim kazandırıyor.

'Repçi Azize' rumuzlu yaşlı teyzenin TikTok'ta yaptığı hareketler izleyenleri şaşkına çevirdi! - Resim : 4 

TEKNOFEST İzmir ne zaman, nerede, giriş ücretli mi, nasıl gidilir? Mevlid Kandili ne zaman, bugün mü? Atatürk'ün sesinden "İki Keklik" türküsü Savaş Cebeci'den açıklama